Aleksandar Saša Eskić
Privatna arhiva
uka mu je bila ispod zaštitne ograde mosta

Privatna arhiva

Ruka mu je bila ispod zaštitne ograde mosta, Foto: Privatna arhiva

Tuga! Aleksandar Saša Eskić (25), koji je poginuo kada je motorom sleteo s nadvožnjaka, biće sahranjen u sredu na lokalnom groblju u Mladenovcu.

Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati u Ulici kralja Petra Prvog u Mladenovcu. Kako smo saznali, Saša se trkao s drugim motociklistom i usled velike brzine probio ogradu nadvožnjaka. Prijatelj porodice, koji je te noći bio na licu mesta, javio se juče našoj redakciji i rekao da Saša nije pao na visokonaponski vod.

Pročitajte još:

- Njegovo telo završilo je pored zaštitne ograde, koja stoji na mostovima gde ide visokonaponska mreža, ali nije bio spržen niti je pao na tu mrežu. Vozio je verovatno brzo i izgubio kontrolu nad motorom. Napolju je bilo deset stepeni, a guma motora se ne lepi kada je asfalt hladan. Put je bio valovit, na njemu je bilo rizle zbog popunjavanja rupa i tada je proklizao i udario u zaštitnu ogradu mosta. Saša je verovatno spao s vozila i tumbao se, a zatim je završio pored zaštitne ograde mosta, a ne na visokonaponskoj mreži - navodi naš sagovornik i dodaje da je prizor bio užasan. 

- Telo je bilo polomljeno na više mesta. Ruka mu je bila ispod zaštitne ograde mosta, dok je ostatak bio pored ograde - priča naš sagovornik.

Podsetimo, Sašina nekadašnja devojka Nina Šmit (18) poginula je pre pet godina na izlazu iz Mladenovca dok je on vozio automobil.

Ovo je najstariji narod na svetu! Otkrivamo tajnu njihove dugovečnosti (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 08.10.2019. 19:16 Smatraju ih najsrećnijim ljudima na svetu Hunzi, Foto: Printscreen U izgubljenom kraljevstvu visoko na Himalajima, na jednoj od ekstremnih tačaka severne Indije, na granici Kašmira, Kine i Avganistana živi narod sa neverovatnim tajnama za dugovečan i zdrav život - Hunza narod.

- Tragedija se dogodila 16. decembra 2014. godine na izlazu iz Mladenovca, kada je „pežo“ koji je vozio Eskić brzinom od 85 kilometara udario u džip BMW. On je tri meseca bio u komi, izvukao se sa šinama u rukama i nogama, ali se, nažalost, nije odrekao volana - ispričao nam je njegov poznanik.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!