HITNO JAVLJENO IZ ZATVORA Obesio se Goran Janković!

Optužen za trostruko ubistvo!

 

Goran Janković
Goran Janković, Foto: Printscreen/Facebook

Goran Janković, optužen za trostruko ubistvo, izvršio samoubistvo u novosadskom zatvoru. Novosađanin Goran Janković (38), optužen za trostruko ubistvo, danas u popodnevnim satima je, kako se nezvanično saznaje, izvršio samoubistvo.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je da je pritvoreno lice J.G. počinio samoubistvo, vešanjem u sobi u kojoj je bio smešten. Okružni zatvor je kažu u Upravi, postupio u skladu sa zakonom i o tome odmah obavestio policiju koja je obavila uviđaj, nadležno tužilaštvo i sud.

- Pritvoreno lice je samoubistvo počinilo u sobi u kojoj je bio smešten – kažu u Upravi.

- U trenutku kada je sebi oduzeo život, drugo lice koje je takođe u toj sobi je bilo na šetnji.

On je optužen za ubistvo supruge Mirjane (32), i njenih roditelja, majke Nade (57) i oca Branislava Pajića (57), u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep. Zločin se dogodio 24. maja 2019. godine.

Goran Janković
Goran Janković, Foto: Printscreen/Facebook

Jankoviću je za 25. mart bilo zakazano suđenje u Višem sudu u Novom Sadu, a na pripremnom ročištu održanom 3. februara ove godine, on je prihvatio optužnicu kojom mu se na teret stavlja teško ubistvo.

On se u pritvoru Okružnog zatvora u Novom Sadu nalazio od 27. maja 2019. godine kada je uhapšen na starom brodu usidrenom na Ribarskom ostrvu. Prethodno se nekoliko dana sakrivao od policije, a navodno je planirao bekstvo preko granice, te ja za njim bila raspisana poternica.

Janković se sumnjiči da je tog 24. maja u jutarnjim satima u Ulici Petefi Šandora 156b u novosadskom naslju Telep, usmrtio suprugu Mirjanu, koja se kod roditelj sklonila nakon što je 11. maja policiji podnela prijavu protiv Gorana zbog nasilja u porodici. Sa sobom je povelu i dvojicu njihovih sinova.

Goran Janković
Goran Janković, Foto: Facebook

Uprkos zabrani prilaska i komuniciranja, on je to jutro, posle večeri provedene u jednoj kafani u Adicama, naselju u kojem su on i Mirjana živeli sa decom, došao do kuće ženinih roditelja da joj se, kako je navodno rekao, osveti zato što ga je prijavila policiji za nasilje u porodici i sa sobom odvela i sinove.

Janković je kako se saznaje, priznao da je tasta i taštu ubio čekićem, a da je Mirjanu najpre tukao i davio i da je na njoj iskalio sav bes. Zločin koji je potresao Srbiju, dogodio se naočigled njegovih i Mirjaninih maloletnih sinova.

Povezane vesti

 • Korisnik: Boki
  25/02/2020 - 21:11
  Baš mi žao što je crko.
 • Korisnik: Mladen Mijatovic
  25/02/2020 - 18:58
  Umro Darko Lazic ---Uskoro opsirnije
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi