SNIMAK SA KUĆE UHVATIO CRNI AUTOMOBIL! Nova DNK na telu pevačice vodi do sumnjivih okolnosti ubistva!

Nakon što je najnovijim veštačenjima utvrđeno da se u vreme ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović na nasipu u Borči kretao misteriozni crni automobil, istražitelji veruju da bi identifikacija vozača istovremeno razotkrila još jednu zagonetku koja ovaj slučaj prati od samog početka.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Naime, kako se saznaje, policija sumnja da bi osobi koja je upravljala crnim automobilom mogao da pripada dosad neidentifikovani DNK trag muške osobe pronađen na unakaženom lešu pevačice.

- Vlasnik ovog biološkog traga, izolovanog na donjem delu trenerke pevačice i na njenoj ruci, nije identifikovan do danas. Zna se samo da pripada muškoj osobi, kao i da ne pripada nijednom članu porodice Marjanović. Taj DNK trag je najveća enigma ovog slučaja. Nakon poslednjih vremensko-prostronih veštačenja kojima je utvrđeno da se crni automobil kretao po nasipu u vreme zločina, vrlo je verovatno da bi osoba koja je bila za volanom mogla biti i vlasnik nepoznatog DNK profila - kaže izvor iz istrage.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

On dodaje da bi upravo zbog ovih okolnosti bilo neophodno da se utvrde sve okolnosti.

- Veoma je bitno da stručlnjaci, na osnovu baznih stanica i podataka mobilnih operatera, utvrde ko je sve u vreme zločina bio na nasipu. To bi moglo da dovede do vozača misterioznog automobila, ali i vlasnika DNK profila - kaže sagovornik.

Podsetimo, o misterioznom crnom automobilu i njegovom sumnjivom kretanju po nasipu u Crvenki u vreme zverskog ubistva pevačice 2. aprila 2016. izjasnio se veštak koji je ispitivao snimke sigurnosnih kamera sa obližnje porodične kuće.

- Uočava se crni automobil koji ide sleva na desno. Vidi se čovek koji se kreće za njim, na rastojanju od oko pola metra. Čovek sustiže automobil, prolazi ga, zatim automobil ponovo kreće, sustiže čoveka i tada zastaje. Čovek sa zadnje strane obilazi prema mestu suvozača, odnosno ulazi s desne strane u automobil i nastavlja da se kreće lagano - navodi se u jednom delu nalaza.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi