PRONAŠLI JE OBEŠENU O STABLO ORAHA Noć pred samoubistvo prespavala je sa detetom, a ujutru pre kobnog čina napisala je mužu poruku od SAMO DVE REČI!

Milica Jakovljević (20) iz sela Osipaonica kod Smedereva danas je nađena mrtva pored kuće.

Milica Jakovljević
Milica Jakovljević, Foto: prinstcreen/facebook

Podsetimo, njen nestanak prijavljen je 20. jula, a prema svedočenju supruga, uoči jutra nestanka, Milica je bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće.

- Radio sam treću smenu, a ona je uveče legla da spava sa našim detetom. Kada su se moji roditelji ujutru probudili, nije je bilo u krevetu - tvrdio je suprug Jovan.

Milica je svom suprugu jutro kada je nestala, u 04:58 poslala poruku na Fejsbuku samo sa dve reči -

„Zbogom bebi“ .

Njeno telo nađeno je obešeno o orah u ekonomskom delu dvorišta, a obdukcija je potvrdila da je reč o samoubistvu. Milica je iza sebe ostavila trogodišnjeg sina.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dragana N
  12/08/2020 - 17:53
  Uh, kakva je to teska, preteska muka koja je majku od deteta odvojila. Sta li je to tako nepremostivo da je ni cedo njeno, kome ce ceo zivot nedostajati, i koje ce ceo zivot patiti, nije zaustavilo. Mili Boze, oprosti joj! Sigurno nije znala sta radi. Molim se za nju!
  • logika @Dragana N
   13/08/2020 - 03:46
   jesibli cuo nekad za psihicke probleme i mentalne poremecaje "ekspertu"
 • Korisnik: Zoran
  12/08/2020 - 13:52
  Nije lako bilo ovoj zeni. Imala je tesku muku kada se obesila. Ko zna kako je zivela u toj kuci i sta je prezivljavala. Mrtva usta ne govore.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi