Violeta J.
facebook.com
Violeta J.

facebook.com

Violeta J., Foto: facebook.com

* Ubistvu prethodio raskid

* Ubica Dušan dva dana pred ubistvo pravio haos pijan i drogiran

* Policija dva puta izlazila na teren

Jezivom ubadanju najverovatnije je prethodio raskid Dušana i Violete, koji on, po svemu sudeći, nije mogao da prihvati. Prema nezvaničnim informacijama, on je u petak uveče najpre automobilom divljao po gradu i usput ošetio nekoliko vozila.

Policija ga je zaustavila i utvrđeno je da u ima 0.53 promila alkohola u krvi. Prema rečima meštana koji su svedočili toj sceni, Dušan nije mogao da stoji na nogama, po čemu su mnogi posumnjali da je možda bio i pod uticajem narkotika.

Dušan (33) sačekao Violetu (19) da se vrati iz noćne smene, pa je izbo nožem?! Ovo je motiv zločina?!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 13.10.2019. 10:40 - 13.10.2019. 10:59 Dušan P. (34) iz Koceljeve ubio je svoju 19-godišnju devojku Violetu J, a prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio u njegovoj kući. Foto: Alo/ Masanori Jošida Dušan P. (34) iz Koceljeve ubio je svoju 19-godišnju devojku Violetu J, a prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio u njenoj kući.

Sutradan, u subotu, u policijsku stanicu je došao njegov otac koji je prijavio da Dušan preti da će se izbosti. Mladić se, kako pričaju komšije, ubzo smirio i policija je otišla sa lica mesta.

Međutim, u noći između subote i nedelje, Dušan je ušunjao u Violetinu kuću i sakrio u njenu sobu. Violeta je te noći radila treću smenu i kada se oko 7 sati ujutro vratila svojoj kući pomahnitali mladić je počeo krvnički da je ubada.

Prema nezvaničnim informacijama, Dušan je Violeti naneo između 15 i 20 uboda nožem po telu! Violetin otac i Dušan su je tako krvavu odmah stavili u automobili i uputili se ka lokalnom domu zdravlja, međutim devojka je izdahnula u putu.

Odmah po dolasku u zdravstvenu ustanovu Dušan je uhapšen.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ