Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

On je najverovatnije ubijen u četvrtak, a telo je dan kasnije, oko 13.30 sati, pronašao komšija.

- Meštanin koji se družio s Đ. Đ. krenuo je kod njega da bi se dogovorili o klanju svinja. Međutim, kad je došao do dvorišta ugledao je njegov leš, pa se uplašio i pozvao još jednog prijatelja. Njih dvojica su odmah obavestili policiju. Policajcima su rekli da su pronašli mrtvog komšiju i da su mu iskopane oči - kaže izvor i dodaje da su komšije žrtve posumnjale da su svinje oskrnavile leš, pošto je Đorđe gajio ove životinje u svom dvorištu.

Policija je u Đorđićevom dvorištu zatekla jeziv prizor.

- Njemu je pola glave bilo smrskano. Bio je u pidžami i čizmama, pa se sumnja da je ubijen tokom noći, kad je izašao iz kuće, jer je najverovatnije čuo neku buku. Policija ne isključuje mogućnost da je neko pokušao da ukrade svinje nesrećnom Đorđiću, pa je on pokušao da zaustavi kradljivce, ali su ga oni tada napali - naveo je izvor iz istrage i dodao:

Pročitajte još:

Meštani sela Ljutice kažu da ne pamte sličan zločin.

- Đorđe je živeo sam, pošto njegova dva sina žive u Beogradu. Bio je fin i miran čovek, veoma tih. Svakog dana je odlazio biciklom do Koceljeve kako bi kupio hleb - priča komšija i dodaje da motiv brutalnog ubistva još uvek nije utvrđen.