IZ KUĆE ZOKIJA VERSAĆEA JE SVAKU NOĆ TREŠTALA MUZIKA Njegova vila na Mirijevu bila je opasana kao tvrđava, kamere su bile svuda, a unutra se događao HOROR!

Kuća porodice Nikolić nalazi se na nepristupačnom terenu. Dvorište je opasano zidinama, koje su ukrašene velikim svetlećim krunama i brojnim kamerama za video-nadzor.

Goran Nikolić
Zoran Nikolić, Foto: Printscreen7Facebook

Zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i posredovanjem u prostituciji protekle nedelje uhapšeni su supružnici Jasmina Nikolić i Goran Nikolić, Miroljub N, Kristina N. i Bajram D, a kako se ispostavilo, reč je o četvoročlanoj porodici, odnosno o roditeljima, sinu i ćerki i njihovom rođaku.

PRVE FOTOGRAFIJE UŽASA IZ JAVNE KUĆE NA MIRIJEVU Veliki krevet sa plišanim igračkama, alkohol i ikone! Nesrećna devojka (19) nije imala roditelje, a na njoj su zaradili milione!

Komšije ove skandalozne porodice nemaju reči hvale za njih, kažu da im iz kuće stalno trešti muzika do ranih jutarnjih sati, a često im u goste dolaze mlade, istetovirane devojke.

 

- Ta porodica živi tu poslednjih nekoliko godina, stalno im dolaze neke doterane istetovirane devojke koje cirkulišu našom ulicom. Iz njihove kuće skoro svako veče se čuje glasna muzika do duboko u noć, vide se šarena svetla iz kuće... Pretpostavili smo čime se bave, ali ko će znati - kažu komšije.

Ovim rečima gotovo jednoglasno komšije opisuju porodicu Nikolić, koja je prošle nedelje uhapšena zbog sumnje da su obmanuli, a potom i podvodili 19-godišnju Beograđanku.

OVOLIKO GODINA ROBIJE ČEKA MONSTRUME IZ MIRIJEVA! Prodavali nesrećnu devojku (19) bez roditelja! Terali je na s*ks više puta dnevno, a sada ih čeka SRAMNA kazna! (FOTO IZ JAVNE KUĆE)

Kuća porodice Nikolić nalazi se na nepristupačnom terenu. Dvorište je opasano zidinama, koje su ukrašene velikim svetlećim krunama i brojnim kamerama za video-nadzor.

Jedan od komšija ispričao je da leti ne može da spava od njihove glasne muzike.

- Otkako su se doselili prave haos. Slave do četiri sata iza ponoći sa veoma glasnom muzikom od koje niko ne može da spava, a ona svetla s njihove kuće šljašte... Užas u šta se pretvorilo naselje. U zgradi u blizini do skoro su živele prostitutke koje su tu iznajmljivale stan. Ne znam da li su povezane sa ovom porodicom - kaže jedan komšija.

BIZARAN ŽIVOT PORODICE NIKOLIĆ KOJA JE PODVODILA DEVOJKU U MIRIJEVU! Jedni pred drugima izvodili erotske plesove, lizali šlag sa cipele, išli na Ostrog, pa sve kačili na društvene mreže! (FOTO)

On dodaje da su zbog Nikolića u njihovoj ulici svakog dana "besni automobili".

- Jure tu kroz ulicu, a svi idu kod njih - priča komšija objašnjavajući da su, kako je načuo, "Nikolići taj plac kupili jako jeftino od komšije koji je sve izgubio na kocki.

"Versaće" pločice, ljubičasti zidovi i prigušena svetla

Zahvaljujući policijskom snimku hapšenja porodice Nikolić, javnost je videla kako je ova porodica živela. Snimljena je unutrašnjost njihove vile koja, ako se izuzmu krune na kapiji i brojne kamere, uopšte ne ostavlja utisak objekta u kom žive bogataši.

Javna kuća Mirijevo
Javna kuća Mirijevo, Foto: MUP

Međutim, do pola fasadirani zidovi kriju luksuzno opremljene prostorije, pa i teretanu, a ono što je svima prvo zapalo za oko jesu pločice sa ugraviranim logom poznatog brenda "versaće".

Zidovi su okrečeni u jarke boje, poput ljubičaste ili plave i oivičeni su prigušenim svetlima raznih boja. Tu je i skupoceni nameštaj, a Nikolići čak imaju i mali oltar sa pravoslavnim ikonama.

Javna kuća Mirijevo
Javna kuća Mirijevo, Foto: MUP

Sva dešavanja u vili prenosili su uživo na svojim društvenim mrežama, zbog čega život Nikolića neopisivo podseća na niskobudžetni rijaliti program, koji je zapravo bio paravan prostituciji.

U odvojenoj akciji policije, ali takođe zbog podvođenja, uhapšen je još jedan član ove porodice, Zoran Nikolić koji se rado hvalio luksuzom i bogatstvom stečenim od podvođenja i bio je poznat među prijateljima kao "Zoki Versaće".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi