OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU! Njegova ljubavnica Maja otkrila tajnu koja je prethodila trostrukom ubistvu - Ovo mu nije prvi put!

Uas!

Davor Pernić
Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva

Nakon što je Davor Pernić (35), koji je uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu početkom avgusta, promenio odbranu i rekao da je meštanka Maja B. (25) učestvovala u masakru, tužilaštvo je odlučilo da naloži njeno hapšenje i predloži pritvor.

POMINJE SANDUK I SAHRANU! Pre nego što je Stefan ubio Marinu napisao joj je jezivu pesmu! Reči koje joj je posvetio najavile krvavi pir?! (VIDEO)

Od početka je bilo poznato da su ubistva izvršena hicima iz dva oružja, što je policiju i tužilaštvo navodilo na zaključak da je Pernić imao saučesnika. Međutim, tek kada je ove nedelje - nakon gotovo mesec dana pritvora - glavni osumnjičeni promenio iskaz i rekao da je Maja B. pucala u žrtve, tužilaštvo je odlučilo da pritvori ženu. Nakon višesatnog ispitivanja, Maja je priznala da je bila u vezi sa Davorom.

- Osumnjičena je za saučesništvo u zločin - ubistvu Raje Kazimiroviće (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), i određen joj je pritvor do 30 dana. Na saslušanju je detaljno pričala o odnosu sa Pernićem, za kog je priznala da su bili u vezi. Pre toga je međutim, tvrdila da je - iz samo njemu znanog razloga opsednut njome - kao i da ona ni na koji način nije povezana sa žrtvama, niti je znala kakvog su imovinskog stanja - priča sagovornik.

v

- Pernića je upoznala pre nekoliko meseci kada joj je u Jabukovcu pukla sajla gasa na automobilu. Meštani su joj preporučili Pernića, jer je bio dobar majstor. Platila mu je deset evra i razmenili su brojeve telefona, kako je navela, za slučaj da joj zatreba za kola - saznaje se.

Prema njenim navodima, nekoliko dana kasnije došlo je do ponovnog, neplaniranog i svakako neželjenog susreta sa Pernićem. Naime ona je "nisan" prodala mladiću D. S. iz Malajnice, sa kojim je Pernić odavno imao neke neraščišćene račune, a kupac je došao kod nje da joj da deo novca za kola.

- Čim je D. S. došao, neko je počeo da lupa na ulazna vrata i viče - otvaraj, sve ću da vas dignem u vazduh - Nije znala ko je, otvorila je i ugledala Pernića u maskiranoj uniformi i naoružanog puškom - kaže izvor i dodaje:

Policija, hapšenje
Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Naredio je dečku da legne, a njoj da upali sva svetla u kući. Dok je ona to radila, nije čula pucanj, već nešto kao tihi prasak, i po povratku u dnevnu sobu videla da je mladić ranjen u nogu. Ispričala je da je bila u strahu da joj se ne probudi sedmogodišnji sin, koji je spavao u sobi, ali je smogla snage da im kaže da će pozvati policiju ukoliko ne izađu iz njene kuće i sve nesuglasice koje imaju neka rešavaju van - rekao je dobroobavešten izvor.

- Tada im je, kako je navela, Pernić zapretio da će ubiti i njih i njihove najbliže ukoliko o ranjavanju obaveste policiju. Nakon toga su otišli - navodi se.

Pred tužiocem, osumnjičena je pokušala da svoj odnos sa ubicom opravda strahom jer joj je navodno pretio da će ubiti i nju i njene najbliže.

- Negirala je da je ona tipovala žrtve, jer ih navodno nije poznavala. Niti je iz tog sela, niti je njena kuća u blizini doma žrtava. Na poslednjem saslušanju Pernić ju je optužio da je upravo ona pucala iz puške u žrtve, ali je iznela alibi za taj 7. avgust - saopšteno je.

- Prema njenoj tvrdnji, bila je kod svojih roditelja u selu Dupljane, slavili su. Kod njih je otišla dan ranije da bi pomogla majci. Sve to će se proveriti - napominje se i dodaje se da će se detaljno veštačiti i komunikacija između Pernića i Maje B.

DETALJAN ISKAZ U POLICIJI! "Davor me prisiljavao na se*s, zbog toga sam slagala da imam tumor!" Strašna ispovest ljubavnice ubice iz Jabukovca!

Davor Pernić je uhapšen tri nedelje posle masakra na salašu Kazimirovića na obodu Jabukovca. Na saslušanju je pomenuo Maju, jer je navodno hteo da joj pomogne i sakupi novac za operaciju tumora.

Tvrdio je da ju je upoznao preko Fejsbuka, ali da se nisu videli. Ubrzo je promenio izjavu kod tužioca i rekao da je Maja sve smislila i čak i ubila četvoro ljudi i to zato što je znala da imaju novac. Pernić je uhapšen nakon što je pao na poligrafu.

LJUBAVNICA UBICE IZ JABUKOVCA OTKRILA SVE! Uhapšena zbog jezivog masakra, ali niko nije očekivao ovakav alibi

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Gile
  02/10/2019 - 08:04
  smrtna kazna mora da se vrati u Srbiji. nemamo mi vremena da gubimo sa takvim kao on.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi