Malčanski berberin, Monika
Alo.rs/ S. I.
Malčanski berberin, Monika

Alo.rs/ S. I.

Malčanski berberin, Monika, Foto: Alo.rs/ S. I.

O tom potresnom telefonskom razgovoru priča baka Seka Cekić koja je se javila na telefon kada je pozvao Duško Jovanović, otac čoveka koji je u zatočeništvu držao devojčicu od 12 godina, a onda bežao od potrage još šest dana.

Malčanski berebrin, skrivanje, zemunica

Alo

Malčanski berebrin, skrivanje, zemunica, Foto: Alo

- Mi s njima mnogo lepo živimo. To je poštena i radna familija. A, ovaj se izmetnuo ne znam na koga...? Mnogo sam se bojala da se ne naljute jer tolike godine i decenije se znamo. Ali, čim se saznalo da smo zvali policiju, otac njegov je zvao i zahvalio se. Rekao mi je da im je bilo teško svih ovih dana i ja to verujem. Ono ni njima ljudima nije lako, razumem ja to - rekla je baka Seka.

Iako je cela Malča danas bila "na nogama", iz kuće Jovanovića niko nije izašao. Još ranije je procurilo u medije da su "boga molili" da pusti devojčicu, a kasnije da je uhvate.

Malčanski berberin, Ninoslav Jovanović

Alo.rs

Malčanski berberin, Ninoslav Jovanović, Foto: Alo.rs

Ninoslav Jovanović je i pretpostavio ovakvu reakciju porodice ako opet učini isto krivično delo za koje je odležao već 12,5 godina. On je jednu devojčicu ošišao i silovao, a s drugom je to isto pokušao.

- Kada bih ja ponovo uradio tako nešto, od mene bi se porodica odrekla, garantujem to - rekao je tada Jovanović.

Dva kučeta nisu lajala na "Malčanskog berberina"

U dvorištu porodice Cekić postoje dva kučeta koji su vezani lancem, ali začudo nisu lajali na Jovanovića koji je morao da prođe pored njih da bi ušao u plevnju gde je proveo noć.

- Pa i oni kučići kao omađijani. Laju po ceo dan, a na njega nisu ni zalajali - priča baka Seka.