Policija
Alo.rs/M.Š.
Policija

Alo.rs/M.Š.

Policija, Foto: Alo.rs/M.Š.

Četrdesetosmogodišnji Nišlija pretučen je sinoć u centru grada neposredno nakon što je razbio vrata na jednoj ćevabdžinici jer su radnici odbili da mu otvore zbog poštovanja protivepidemijskih mera.

- Muškarac je sinoć oko 21.30 sati lupao na vrata jedne ćevabdžinice koja u skladu sa propisanim merama radi samo dostavu hrane. Vređao je radnike, traži vodu, a kada mu nisu otvorili, razbio je stakleni izlog i produžio dalje.

- Nedaleko odatle u Ulici Nikole Pašića, sreo je čoveka sa kojim se potukao pa je udaren šipkom u glavu. Pao je na beton okrvavljen, pa su prolaznici pozvali policiju. Hitna pomoć ga je prevezla do niškog Univerzitetskog Kliničkog centra gde je ustanovljeno da je zadobio lake telesne povrede – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Zbog uznemiravanja radnika ćevabdžinice i lomljenja imovine, protiv njega će biti podneta prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru.

Policija je saopštila da je po prijavi izašla na lice mesta gde je zatečen povređeni muškarac, da se intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja te da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Pročitajte još: