Aleksandar Stanković Sale Mutavi
screenshot Youtube
Aleksandar Stanković Sale Mutavi

screenshot Youtube

Ubila ga crnogorska mafija: Stanković , Foto: screenshot Youtube

Stamatović je naveo da je u trenutku kada je ubijen Sale Mutavi u Beogradu bio samo turistički, a njegov zastupnik je negirao povezanost sa ovim slučajem.

Stamatović je „novinarskom maštom“ nazvao njegovo povezivanje sa zagoričkim i škaljarskim kriminalnim klanovima i tvrdi da nema nikakve veze sa likvidacijom Aleksandra Stankovića ni pripremanjem atentata na srpskog premijera Aleksandra Vučića.

„Osim sto sam turistički boravio u Beogradu, sa tim gradom i kriminalnim aktivnostima u njemu nemam nikakve veze. Ponajmanje sa ubistvima i pripremanjem atentata na srpskog premijera i njegovog brata. Uprkos tome, mediji, ne vodeći računa o onima o kojima pišu, igraju se istražitelja i obmanjujući javnost, „rešavaju“ ubistva i atentate, targetirajući me kao direktnog učesnika u tim krivičnim delima“, piše u reagovanju koje je podgoričkim „Vijestima“ dostavio Stamatovićev pravni zastupnik.

Stamatović tvrdi i da sa njim nijedan državni organ Srbije ni Crne Gore nije kontaktirao, niti za njim raspisao poternicu. Međutim, interesantno je kako je ovaj „crnogorski turista“ nestao iz Srbije posle ubistva Mutavog, jer su na graničnim prelazima policajci dobili njegovu sliku s naredbom da ga zadrže ukoliko ga vide. Prema saznanjima „Alo!“, Stamatović trenutno nije ni u Crnoj Gori, već je otišao dalje na zapad, u druge „turističke posete“.

„Obilazi muzeje” u blindiranom autu i sa repetiranim pištoljima

Crnogorski mediji su više puta pisali o Stevanu Stamatoviću kao članu zagoričke grupacije. U martu je policija u njegovom blindiranom automobilu pronašla dva repetirana pištolja sa izbrisanim fabričkim brojevima. Krivicu je preuzeo njegov saputnik, pa je on prošao nekažnjeno. Saslušavan je u istrazi o podmetanju eksploziva ispod auta Milana Vujotića i u istrazi zbog ubistva bivšeg poslanika Saše Markovića u Budvi.

 

Komentari (4)

kapor kapa

06.11.2016 18:32

sto si ga sale mutavi dizao dizaoga si!sad ga spusti gore i pravac traktor i oranje.

pera

07.11.2016 07:01

Tačno. U Beogradu je razgledao kulturno istorijske spomenike.

momazver

07.11.2016 08:29

Da, da...bio u Bgd kao turista...na safariju.

SanjicaBgdBre

07.11.2016 08:36

Ej turista,koje si znamenitosti Beograda obisao???