Đorđe L.
Facebook printscreen
Đorđe L.

Facebook printscreen

Đorđe L., Foto: Facebook printscreen

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko, da je unakazim. Žao mi je - pravdao se Đorđe u Osnovnom sudu u Novom Sadu. On je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Pročitajte još:

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Đorđe je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Preporučujemo i ovo:

Izvor istrage kaže da je Đorđe plakao sve vreme tokom saslušanja.

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome - kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30h.

Ivana Filipović

Facebook printscreen

Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

 

Komentari (3)

Saradžogla

15.03.2019 06:39

Znate li zašto ja moju suprugu za nekoliko decenija braka nikada nisam ni mrko pogledao?Zato što znam iz koje je familije.El vam sada jasno šta sam hteo ovim da vam kažem! ... Ima li nesrećna devojka familiju?Naravno da ima.Ima li komšiluk?Ima.El može da se sazna di će kreten da živi kada izađe posle nekoliko meseci iz zatvora A POKUŠAO JE UBISTVO?

Penzioner

15.03.2019 06:43

Deset godina zatvora je premala kazna za ovog manijaka!

Majka

15.03.2019 10:00

Taj neće stati, iživljavaće se sa svakom sledećom devojkom. Imam tetku koja je svakodnevno bila žrtva takvog sociopate,ne možete pojmiti sta joj je sve radio...Jedino mi nije jasno zbog čega devojka nije odmah pozvala policiju ili hitnu pomoć već drugaricu?