DEVOJKA PREŽIVELA TEROR "Nisam hteo toliko, da je unakazim...": Nakon što je Ivani slomio rebra i pekao je peglom, Đorđe se pravdao ovim rečima!

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Đorđe L.
Đorđe L., Foto: Facebook printscreen

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko, da je unakazim. Žao mi je - pravdao se Đorđe u Osnovnom sudu u Novom Sadu. On je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Đorđe je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Izvor istrage kaže da je Đorđe plakao sve vreme tokom saslušanja.

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome - kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30h.

Ivana Filipović
Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

- Počeo je da bije nesrećnu devojku najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, "da bi nastavio tamo gde je stao" - priča izvor.

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Majka
  15/03/2019 - 10:00
  Taj neće stati, iživljavaće se sa svakom sledećom devojkom. Imam tetku koja je svakodnevno bila žrtva takvog sociopate,ne možete pojmiti sta joj je sve radio...Jedino mi nije jasno zbog čega devojka nije odmah pozvala policiju ili hitnu pomoć već drugaricu?
 • Korisnik: Penzioner
  15/03/2019 - 06:43
  Deset godina zatvora je premala kazna za ovog manijaka!
 • Korisnik: Saradžogla
  15/03/2019 - 06:39
  Znate li zašto ja moju suprugu za nekoliko decenija braka nikada nisam ni mrko pogledao?Zato što znam iz koje je familije.El vam sada jasno šta sam hteo ovim da vam kažem! ... Ima li nesrećna devojka familiju?Naravno da ima.Ima li komšiluk?Ima.El može da se sazna di će kreten da živi kada izađe posle nekoliko meseci iz zatvora A POKUŠAO JE UBISTVO?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi