"Nisam hteo toliko, da je unakazim...": Nakon što je Ivani slomio rebra i pekao je peglom, Đorđe se pravdao ovim rečima!

Informer/N.M. | vesti 2019-03-14 23:52:02 2019-03-14 23:52:02

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Facebook printscreen

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko, da je unakazim. Žao mi je - pravdao se Đorđe u Osnovnom sudu u Novom Sadu. On je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Pročitajte još:

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Đorđe je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Preporučujemo i ovo:

Izvor istrage kaže da je Đorđe plakao sve vreme tokom saslušanja.

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome - kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30h.

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

 

Expand player
Pogledajte više