MONSTRUM SA ZVEZDARE ŠOKIRAO ZATVORENIKE! Niko nije očekivao da će se posle ubistva studenta Miloša ovako ponašati u zatvoru!

Određen mu je jednomesečni pritvor

Nedeljko Đurović
Nedeljko Đurović, Foto: Facebook printescreen

Nakon određivanja jednomesečnog pritvora, Neđeljko Đurović, osumnjičeni za ubistvo studenta Miloša Mileusnića, koga je, kako se veruje, ubio iz hira, prebačen je u Centralni zatvor u Beogradu.

 

Kako naš izvor otkriva, posle incidenata koje je pravio pre i posle ubistva Mileusnića, on se u zatvoru smirio.

- On je veoma miran i normalno se ponaša prema drugim pritvorenicima. Do sada nije pravio nikakve probleme, niti incidentne situacije - rekao je izvor.

Nedeljko Đurović
Nedeljko Đurović, Foto: Instagram printscreen

Da podsetimo, sumnja se da je Đurović, nakon noći provedene na društvenim mrežama, u zoru izašao na ulicu sa nožem, tražeći "nekog da ubije jer je bio nezadovoljan svojim životom".

 

Ključni dokazi protiv Neđeljka Đurovića, kom preti kazna do 40 godina zatvora zbog brutalnog i teškog ubistva mladića Miloša Mileusnića, jesu snimak sigurnosne kamere, kao i DNK koji je ostavio na mestu zločina.

- Kamere postavljene na jednoj od zgrada snimile su trenutak kada je Đurović napao Miloša Mileusnića kuhinjskim nožem. Nema sumnje da je na snimku on. Takođe, na mestu zločina pronađen je njegov DNK, tako da odbranu u kojoj tvrdi da on nije napadač na studenta iz Čačka opovrgavaju dokazi koje je policija prikupila - kaže izvor Kurira iz istrage.

 

Pravio haos i posle ubistva

Mediji su inače preneli da se sumnja da je Đurović kobnog jutra, nakon što je usmrtio Mileusnića ispred zgrade u Dimitrija Tucovića, otišao u Poštansku štedionicu i tu je hteo da "upadne" i urinira. Portir mu to nije dozvolio i onda su se potukli. Sa kolegom je uspeo da savlada mladića i prijave ga policiji. Nakon što je saslušan zbog tog napada, Neđeljko Đ. je pušten. Ubrzo su povezali sve, proveravajući kamere u blizini mesta zločina i uhapsili su ga ispred zgrade u kojoj ima stan - pisale su Novosti.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi