Mladen Mijatović, Dea Đurđević
Printscreen Instagram
Mladen Mijatović, Dea Đurđević

Printscreen Instagram

Mladen Mijatović, Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", juče ujutro je doživela tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Pročitajte još:

Voditeljka je pre nezgode imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobilu. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko materijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus i udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice. Ona je operisana na VMA.

Nakon nemilog dglasili su se iz preduzeća "Banbus" d.o.o čiji je vozač autobusa proklizao na putu i udario u Deu i tom prlikom joj od siline udarca otkinuo ruku.

Kako se saznaje, vozač autobusa Bojan Jovanović vozio je autobus kada je najednom proklizao i udario u voditeljku koja je na trotoaru pregovarala nakon lakšeg udesa.

Preporučujemo još:

Iz "Banbusa" kažu da je vozač već bio na saslušanju u policiji i da je tamo ispričao kako se sve zapravo desilo. Autobus je proklizao i na nesreću udario u Deu, a da su u njihov autobus udarili još jedan autobus i auto.

- To se nije moglo kontrolisati - kažu iz "Banbusa" koji za Bojana imaju samo reči hvale.

- Bojan je divan mladić. Čuli smo da je veoma potresen,

Svi nadređeni iz našeg preduzeća su otišli na VMA ne bi li saznali kako je Dea. Poznajemo je i žao nam je zbog svega i nadamo se da će joj spasiti ruku, ne mogu opisati kako se osećamo - rekao je Branislav Kovačević vlasnik preduzeća "Banbus" d.o.o.