Ni traga ni glasa od suvlasnika "Pink taksija"

J. P. | vesti 2016-04-13 22:04:05 2016-04-13 22:04:05

Miroslav Ranković (54), suvlasnik "Pink taksija“, nestao je prekjuče posle 15 časova i od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju u svom „mercedesu“ sive boje.

Vesna Lalić

Taksista, otac četvoro dece

Nestali Ranković nije oženjen, ali ima četvoro dece. Najmlađe dete ima 11 godina, dok je ćerka, koja ima 26 godina, trudna, u petom mesecu. Toliko je potresena nestankom oca, da nije u stanju da priča.

- Nikada nije isključivao mobilni telefon i uvek nam se javljao, gde god da je išao. Njemu niko nije pretio, niti se ovih dana ponašao čudno - kaže Petrović i dodaje da sumnja da ovaj nestanak ima bilo kakve veze sa ubistvom njegovog kolege Teodora Gaćeše, koji je ubijen u maju prošle godine.

Policija je odmah po prijavi objavila potragu za njim.
- Njegov telefon ne daje signal. Pričali smo sa porodicom, ali su oni demantovali da mu je neko pretio i da se ponašao čudno. Tvrdili su da nikakvih problema nije imao i da ne znaju razlog njegovog nestanka. Do sada se porodici nije niko javio niti tražio otkup - objašnjava naš sagovornik.

Podsećanaj radi, u maju prošle godine je sa četiri hica ubijen Teodor Gaćeša (49). Novac koji je Teodor Gaćeša pozajmljivao, ali i dugovao, i dalje se smatra glavnim motivom njegovog ubistva. U Gaćešu je pucao mladić koji je na sebi imao belu duksericu. Dvojica napadača su Gaćeši prišla pošto je izašao iz svog „mercedesa“ i Kozaračkom ulicom krenuo prema kafiću u kojem je imao zakazano viđenje s kolegama. Napravio je nekoliko koraka kada je mladić u beloj dukserici ispalio u njega tri hica. Kada je pao na ulicu, ubica mu je prišao i ispalio mu još jedan hitac u glavu.

Inače, Teodor Gaćeša proveo je u zatvoru četiri godine jer je u maju 2000. godine ubio Ljubomira Negra (48), koji ga je, navodno, reketirao. I to ubistvo je trag za policiju jer niko ne isključuje mogućnost osvete.

Expand player
Pogledajte više