„Nezaposlena sam, živim od alimentacije od 500 evra!“

S. Dž. Stojanović | vesti 2016-09-21 21:37:11 2016-09-21 21:37:11

Državna starleta Dušica Jevđenović (26), koja je fiktivno zaposlena kao savetnica u Vladi Srbije, juče se konačno pojavila na sudu po optužbi za napad na policajce, ali je niko nije prepoznao zbog 20 kilograma viška i potpuno izmenjenog ličnog opisa!

Oliver Bunić

Suđenje je počelo utvrđivanjem ličnih podataka o okrivljenima, a Dušica je na pitanje sudije rekla da nije zaposlena, ali da mesečno dobija alimentaciju od 500 do 1000 evra i da od toga živi. Ona je potvrdila da je vlasnik stana na Bežanijskoj kosi, u kojem živi sa porodicom. Na pitanje sudije da se izjasne na navode optužnice koja ih tereti da su prošlog leta napali policajce, Dušica i njen brat Ivan izjasnili su se pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu da nisu krivi.

Tužilaštvo je posle uvodnog dela suđenja iznelo optužnicu i za starletu zatražilo 18 meseci zatvora, a za njenog brata godinu dana. Postupajući zamenik tužioca pročitao je navode optužnice, u kojoj piše da je Ivan Jevđenović pretio policajcima gasnim pištoljem, a kada su mu izbili oružje iz ruke, poručio im je: „Pi*ke pandurske, koga vi hapsite? Skinuću vam uniforme!” Dušica je napala policajce suzavcem dok su privodili njenog brata. Tada je vikala da joj ne mogu ništa jer je ona, navodno, „savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova“. Posle izjašnjavanja starlete i brata da nisu krivi njihova odbrana je iznela svoju verziju slučaja, tvrdeći da su za incident krivi policajci koji su prekoračili ovlašćenja!

- Policija je greškom privodila Ivana Jevđenovića, za koga je mislila da obija automobil, koji je bio njegov. Posle nezakonitog privođenja policajci su izmislili priču o pištolju, navodeći da im je Jevđenović navodno pretio. Da im je zaista pretio pištoljem, više ne bi bio među živima, jer je policajac u njega uperio pištolj. Dušica je čula Ivanovo zapomaganje dok su ga policajci šutirali, pa je uplašena za život brata istrčala ispred zgrade i sprejom isprskala policajca. Jevđenovići su ranije dobijali pretnje smrću, zbog čega su bili upalšeni - izjavio je advokat Milorad Konstantinović.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ivan Jevđenović je kritične večeri bio toliko pijan da nije uspeo da otključa svoj automobil.
Starleta je na suđenju upadala u reč kako tužiocu, tako i svom braniocu!

Na početku je konfuzno izjavila da je poprskala policajce suzavcem, a posle sugestije advokata „da treba kratko da se izjasni da li krivično delo priznaje ili ne priznaje“ strleta je na popravnom rekla da nije kriva.

- Ne verujem da je dobio povrede od spreja. To je biber sprej i neškodljiv je po zdravlje - konfuzno je rekla strleta. Suđenje se nastavlja 1. novembra.

 

Ili su silikoni, ili se ugojila?

Po izlasku iz suda Dušica je odbila da daje izjave za medije. Na konstataciju novinara da u poređenju sa golišavim fotografijama koje je ranije objavljivala na Fejsbuku starleta više ne liči na sebe, ona je odbila da kaže bilo šta, dok je njen brat Ivan kratko rekao: „Namamo komentar!” Na insistiranje da nam otkrije da li je ugradila silikone u zadnjicu, grudi i usne, ili se „raskokala“, Dušica je ćutala, dok je brat ponavljao „da nemaju komentar”. Starleta je ugasila raniji profil na Fejsbuku i obrisala sve golišave fotografije koje je objavila pre nego što je silikonima nabudžila zadnjicu, grudi i usne.

Expand player
Pogledajte više