KBC Zemun Zemunska bolnica
M. Jošida
KBC Zemun Zemunska bolnica

M. Jošida

KBC Zemun Zemunska bolnica, Foto: M. Jošida

Drama u njihovom stanu u Zemunu počela je oko ponoći, kada je K. M. izbacila stvari J. N. na ulicu, dok je on bio u prodavnici, jer je navodno otkrila da je prevarena.

- Ona je iskoristila momenat, spakovala sve njegove stvari i izbacila ih u hodnik ispred ulaznih vrata. Kada se vratio i ugledao džakove ispred, a ulazna vrata bila zaključana, sve mu je bilo jasno. Bezuspešno je kucao i pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali ona nije želela da čuje za njega - kaže izvor Republike.

J. N. je tada, sumnja se, smislio plan i u hodniku sačekao da K. M. izađe.

- Devojka je dva sata kasnije otvorila vrata da proveri šta se dešava sa mladićem, a on ju je tada gurnuo i nasilno ušao u stan. Počeli su da se raspravljaju, a on je ušao u kupatilo i zatvorio vrata - navodi sagovornik.

Dodaje da je prava drama tek tada počela.

Pročitajte još:

- Mladić je uzeo trenerku, jedan deo vezao za deo tuš-kabine, a drugi obmotao oko vrata i tada pokušao da se obesi. Čim je primetila šta se dešava, K. M. je uzela kuhinjski nož, uletela u kupatilo i isekla trenerku. Potom je ušla u dnevnu sobu i držeći nož u ruci sela na ugaonu garnituru - kaže sagovornik.

Uklonili dokaze?

Navodno rešen da se ubije, J. N. je nasrnuo na K. M. u nameri da joj oduzme nož i povredi sebe.

- Posle kraće borbe primetili su da on krvari. Odmah su se presvukli, oprali nož, skinuli garderobu, pozvali taksi i uputili se u bolnicu - dodaje sagovornik.

Mladiću je dežurni lekar konstatovao teške povrede, od kojih je jedna ubodna rana u predelu leve slabine.