KBC Zemun
Google street view
KBC Zemun

Google street view

KBC Zemun, Foto: Google street view

Pročitajte još:

 

- Bila sam u policijskoj stanici u Zemunu, inspektori će podneti krivičnu prijavu po službenoj dužnosti, a i ja ću angažovati advokata i privatno je tužiti. Ovo više ne sme nikome da se desi i ta žena treba da bude uhapšena. Izgubila sam dojku, a mogla sam i glavu! Do poslednjeg dana je tvrdila da imam mastitis i uzimala mi novac, na kraju mi je rekla da popijem te suplemente do kraja da ne bih dobila metastaze na jetri. Sram treba da je bude, sve bolesti je istim "lekovima" lečila i papreno je naplaćivala, šta da je neko dete bilo u pitanju - potresena je Kovačevićeva.

Prema njenim rečima, lekari su joj u martu otkrili karcinom dojke i zakazali hitnu operaciju kako ne bi došlo do metastaza. Međutim, na njenu nesreću, upravo u to vreme ona upoznaje Nevenku C. iz Zemuna, koja lakoverne ljude "leči" od najtežih oboljenja, pregleda ih specijalnim aparatom prikačenim na laptop i po paprenoj ceni im prodaje suplemente. Tako joj je Slavica za svega nekoliko meseci dala čak 1.000 evra, nadajući se izlečenju. Odložila je operaciju, a karcinom je napredovao sve više, pa su lekari u avgustu morali da joj odstrane celu dojku.

 

Da podsetimo, prema Krivičnom zakoniku Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.