Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Živica Ć. (42) uhapšen je po nalogu Tužilaštva u Zrenjaninu

* Živica se sumnjiči za nasilje u porodici

* Komšije nevenčane supruge sumnjaju da je ona napakovala mužu

Živica Ć. (42) uhapšen je po nalogu Tužilaštva u Zrenjaninu posle prijave nevenčane supruge Alise R. da je silovao trogodišnju i šestogodišnju devojčicu, od kojih mu je jedna ćerka! Živica se sumnjiči za nasilje u porodici i nedozvoljene polne radnje. Uhapšen je dok je radio u Beogradu, a supruga i deca smeštena su u sigurnu kuću do okončanja istrage.

Pretio nevenčanoj supruzi, a onda joj zapalio automobil!

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 02.08.2019. 16:22 Munjevita reakcija Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Muškarac iz Opova uhapšen zbog porodičnog nasilja * Pretio nevenčanoj supruzi, pa joj zapalio automobil * Određen pritvor Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su S. M.

 

Kako saznajemo, utvrđeno je da deca nemaju povrede genitalija, dok Alisa ima modrice na telu. Ona je izjavila da je muž istukao prvo nju, a onda navodno seksualno iskoristio decu, dok njene komšije sumnjaju da je napakovala mužu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Živica je dobar čovek, čak je priznao Alisino vanbračno dete! Živeo je za nju i decu. Radio je u Beogradu, a njoj je slao novac. Navodno, skoro je prodao neki stan u Inđiji i otad su počeli problemi. Priča se da je Alisa malo švrljala, ali Živica nikada nije dozvoljavao da je neko kritikuje - kažu meštani sela nadomak Zrenjanina. 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!