GORAN (39) SILOVAO MALOLETNU BRATANICU! Nesrećnica morala da se iseli u drugi grad, a on dobio SRAMNU kaznu zatvora!

Goran M. (39) iz Velikog Popovića kod Despotovca osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 4,5 godine zbog obljube zloupotrebom položaja u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljene polne radnje.

hapšenje
hapšenje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

* Goran iz okoline Despotovca u više navrata silovao M.T.

* Dobio je 4,5 godina zatvora

* Nesrećna devojka morala da se iseli iz grada

Naime, on je u više navrata obljubio maloletnu M. T. (17), sestričinu kojoj je njegova supruga bila hranitelj.

HOROR KOD VELIKE PLANE U jezivoj saobraćajki poginulo dete! Otac i sestra preminulog dečaka teško povređeni

Optužnica ga je teretila i za nedozvoljene polne radnje prema njenoj rođenoj sestri M. T. (22), koja je pre nje bila u njihovom domu. Sud mu je ukinuo pritvor, ali i izrekao zabranu prilaska i bilo kakvog kontakta sa sestričinama.

Presudu je doneo Viši sud u Jagodini, a o njoj će odlučivati Apelacioni sud u Kragujevcu. Inače, maloletna M. T. je Gorana M., svog ujaka, prijavila prošle godine, kada su, prema njenim rečima, imali prvi seksualni odnos. Prema njenim rečima, prvi kontakt imali su kada je ona bila dvanaestogodišnja devojčica. Vaspitačice Doma učenika i studenata "Jagodina", u kome je M. T. stanovala, primetile su da se nešto dešava sa njom. Danima su razgovarale dok se ona nije "otvorila". Kada im je sve ispričala, odmah su alarmirali policiju i Centar za socijalni rad.

IZVRŠIO DVOSTRUKO UBISTVO U SRBIJI PA POBEGAO! Skrivao se pod lažnim identitetom, a onda je PAO u policijskoj akciji! O njemu kolaju razne priče! U prošlosti je naneo mnogo ZLA ljudima!

Njena starija sestra svedočila je da je Goran M. jednom legao u njen krevet i počeo da je dodiruje, ali da mu je ona rekla da joj je on ujak i da to ne treba da radi. Ubrzo je otišla na školovanje u drugi grad.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Komisija veštaka konstatovala je da iskaz obe devojke može da se uzme kao verodostojan, jer nisu sklone izmišljanju i preuveličavanju događaja. Tužilaštvo je najavilo žalbu na presudu Višeg suda, jer smatra da je kazna preblaga, a advokat Milovan Stojanović, punomoćnik oštećenih, pridružiće se žalbi tužioca.

NOVI UŽAS NA AUTO-PUTU Saobraćaj zatvoren u smeru ka Nišu, ima poginulih!

Optuženi je u završnoj reči tražio da ga sud oslobodi, jer smatra da nije počinio dela koja mu se stavljaju na teret. Njegova supruga Mirjana i majka Snežana ostale su pri tvrdnji da ništa sumnjivo nisu primetile i da ne bi "zatvorile oči pred takvim stvarima".

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi