Mladići iz Srbije poginuli u Nikšiću
Printskrin
Mladići iz Srbije poginuli u Nikšiću

Printskrin

Mladići iz Srbije poginuli u Nikšiću, Foto: Printskrin

Mladići su u Crnoj Gori bili na privremenom radu. U toj zemlji zadesila ih je epidemija korona virusa, zbog koje nisu mogli da se vrate u Srbiju. Mladići su se družili od detinjstva, a o tome svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

Kako se saznaje, oni su juče primili svoje plate i odlučili da pre povratka kući odu u još jedan provod u Tivtu, ni ne sluteći da će im biti poslednji u životu.

Kako su prenele Vijesti, oko dva sata po ponoći, automobil "pežo 307" srpskih registracija, u kome su bila dva drugara, naleteo je na gradilište u mestu Kukuljina.

Automobil je udario u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Stefan je poginuo na licu mesta, dok je Petar sa teškim telesnim povredama transportovan u bolnicu u Kotoru. Nažalost, nije uspeo da izdrži. Preminuo je na putu do nje.

Veštačenje će pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom su se oni kretali pravinom na magistrali od aerodroma Tivat prema Kukuljini, odnosno relativno loša privremena saobraćajna i svetlosna signalizacija kojom je obeležen nailazak na radove na gradilištu raskrsnice.