Nemaju pravo na ljubavnu sobu, razmenjuju poglede preko stakla, a Legijina žena Aleksandra uvek ostavlja bez teksta (FOTO)

“Ljubav ne poznaje granice”, sigurno je životna deviza svih lepotica koje jedva čekaju da odu u neki od srpskih zatvora kako bi posetile na samo nekoliko sati svoje jače polovine i barem na trenutak im ulepšale robijaške dane. Za takve prilike one se spremaju kao da idu na neku svečanost, pa su odlasci kod frizera i kozmetičara obavezeni, pre nego što kroče u kazamat.

Milorad Ulemek Legija
Milorad Ulemek Legija, Foto: Profimedia

Aleksandra Ivanović (44), nevenčana supruga Milorada Ulemeka Legije (50) bivšeg komandanta crvenih beretki, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, verno čeka svog supruga od maja 2004, od kada se predao srpskim organima. Aleksandra i Legija mogu samo da razmenjuju poglede čežnje kroz neprobojno staklo u požarevačkom zatovoru Zabela, u delu zvanom Alkatraz i nemaju parvo na ljubavne susrete.

 

Aleksandra sa njihove tri ćerke ide redovno u posete suprugu i čuju se telefonom, a ima priliku i da ga vidi u Specijalnom sudu na nekoliko sati suđenja. On joj tada upućuje zavodljive poglede preko stakla,a ona mu se smeška. Od pre nekoliko meseci, prihvaćena je Legijina molba, pa može da ima susret sa ćerkama, ali bez stakla.

Legiju takođe posećuje njegova ćerka iz prvog braka, Nikolija Luković(18), koju je dobio sa nekadašnjom novinarkom Majom Luković iz Kanade.

Uvek se obraduje kad je vidi: Aleksandra Ivanović
Uvek se obraduje kad je vidi: Aleksandra Ivanović, Foto: ALO/Masonari Jošida

Nikolija mnogo liči na oca, pa je mnogi nazivaju Legijinom kopijom.

Ona se zbog školovanja preselila u Srbiju, a njena majka Maja je sagradila kuću na placu svojih roditelja u Beogradu. Pošto Legija nije prošao reviziju o puštanju u otvoreniji deo zatovra, još dve godine će apstinirati od seksa. Iz zatvora bi trebalo da izađe 2044. godine.

 

 

 

Pratite nas na InstagramuFejsbuku

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Cile
  12/10/2018 - 18:55
  E, moje guske...Sigurno bi i on nju cekao isto tako da je na njenom mestu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi