Srbin juri BMW-om u Nemačkoj
Youtube/Printscreen
Srbin juri BMW-om u Nemačkoj

Youtube/Printscreen

Srbin juri BMW-om u Nemačkoj, Foto: Youtube/Printscreen

Ne treba zaboraviti da je onih koji čine zločine mnogo manje u odnosu na sve naše medicinske radnike koji u ovom trenu u toj istoj zemlji spasavaju živote.

Pročitajte još:

Silovanja, ubistva, bežanje od policije, divljanje kolima po centru grada... Balkanci pune strane nemačke štampe, a vesti nimalo nisu lepe. Samo u poslednja četiri dana Nemačka se suočila sa tri zločina čiji su počinioci bili Srbi i Bosanci.

Osumnjičeni Siniša K.

Privatna arhiva

Osumnjičeni Siniša K., Foto: Privatna arhiva
Uhapšen Srbin zbog silovanja

nemačka policija

Uhapšen Srbin zbog silovanja, Foto: nemačka policija

Siniša. K je došao u Nemačku 2019. nakon što je u svojoj domovini izdržao petogodišnju zatvorsku kaznu za krađu i silovanje. Potiče iz Melenaca u Banatu.

Bosanac ubio ženu

Nasilju nad ženama tu nije bio kraj. Muškarac poreklom iz BiH osumnjičen je juče da je ubio 54-godišnju suprugu u nemačkom gradu Limburgerhofu, saopšteno je iz policije i javnog tužilaštva u Frankenthalu.

nemačka policija

printscreen/youtube

Foto: printscreen/youtube

Kako navode nemački mediji, 55-godišnji muskarac uhapšen je u četvrtak ujutro, a prilikom hapšenja nije pružao otpor. Muškarac je pozvao službe hitne pomoći jer mu nije bilo dobro.

Službenici hitne pomoći su, po dolasku u njihovu kuću, otišli u spavaću sobu gde je žena ležala mrtva na krevetu. Kako su rekli, zasada oni sumnjaju na ubistvo.

Haos u Berlinu

Policija je imala pune ruke posla i kada je u četvrtak popodne htela da izvrši pretres automobila marke "BMW" kojim je upravljao Srbin.

Međutim, umesto da stane, on je stao na gas i počeo da beži od pripadnika organa reda, a jedan od njih je zapucao pošto je vozilo krenulo ka policajcu.

Automobil je zakačio više vozila, pošto se zatekao u gužvi. Kada je vozač pokušao da okrene "BMW", zakucao se između dva automobila i zaglavio se.

Srbin je istrčao iz automobila i pokušao da pobegne, ali su ga policijajci sustigli i uhapsili. Kako tvrde nemački mediji, policija je posle hapšenja u BMW-u pronašla 35.000 evra u novčanicama od 100 i 200 evra.

Preporučujemo: