policija
Rina
policija

Rina

policija, Foto: Rina

Ivan T. (22), koji je noćas preminuo u Urgentnom centru od posledica uboda nožem u srce, nekoliko minuta pre kobnog napada prema nezvaničnim informacijama dobio je telefonski poziv nakon čega je izašao iz svog stana.

Mladić je navodno veče proveo u jednom stanu u Novom Beogradu gde je dočekao Srpsku novu godinu.

- Ivan se vratio kući oko 3 ujutru kad ga je neko pozvao na telefon. Izašao je napolje, a kako ga dugo nije bilo otac je izašao za njim i našao ga na pločniku. Imao je ubodnu ranu i mnogo je krvario - prenosi "Kurir" nezvanične informacije.

Mladića, koji je još davao znake života, otac je navodno pronašao na pločniku blizu njihove zgrade u Ulici Ivana Ribara u Novom Beogradu. Uz pomoć jednog Ivanovog druga odmah je teško ranjenog sina ubacio u automobil i odvezao u Urgentni centar.

Ivan T. je nažalost uprkos reanimaciji ubrzo podlegao povredama.

Prema za sada nezvaničnim saznanjima, policija ima operativne podatke koji bi trebalo da dovedu do brzog hapšenja osumnjičenog.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Rista

14.01.2021 12:30

I posle nam kažu da smo sigurna država,kako imamo nisku stopu kriminalliteta, a ovamo svaki dan na vestima javljaju sve i svašta,bombe ispod sedišta u automobilima,droga,ubadanje noževima gotovo svaki dan. Mislim da smo postali mnogo loši i prgavi kao nacija. Ovoga nema ni u Pakistanu, Bangladešu,....