Nedeljko Đurović
Instagram printscreen
Nedeljko Đurović

Instagram printscreen

Nedeljko Đurović, Foto: Instagram printscreen

Pročitajte još:

Međutim, kada je reč o Đuroviću, ispostavilo se da on ipak ima kriminalnu prošlost. On je, naime, od ranije poznat policiji u Požarevcu i to zbog nasilničkog ponašanja i nasilja u porodici. Neđeljko je pre dve godine pretukao svoju majku.

- Zabrana prilaska rođenoj majci izrečena mu je u maju 2017. godine nakon što ju je Đurović pretukao. On je tada uhapšen i određen mu je pritvor i zabrana prilaska majci na 48 sati. Međutim, ona za ta dva dana nije otišla kod lekara kako bi bio utvrđen stepen povreda, pa je sud zabranu prilaska produžio na 30 dana - rekao je "Blicov" izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je Đurović u svom gradu poznat po nasilničkom ponašanju.

Preporučujemo i ovo:

Tužilaštvo je utvrdilo da je u tom slučaju bilo elemenata nasilja, međutim, Đurovićeva majka je nakon 30 dana povukla izjavu i rekla da je nije tukao i da nema nikakvih povreda i postupak protiv njega je obustavljen, saznaje "Blic".

Međutim, Đurović je u međuvremenu potpuno promenio svoj iskaz. Sada tvrdi da kobnog jutra nije ni bio u ulici gde se dogodilo svirepo ubistvo, a ono što posebno zabrinjava jesu informacije koje su objavili pojedini mediji.

Kako navodi "Kurir", osim što je puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, Đurković je bio veseo i nasmejan.

Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje on.

 

Komentari (1)