Nećemo kod Marjanovića dok ne nađu ubicu!

S. Dž.Stojanović | vesti 2016-04-04 21:59:37 2016-04-04 21:59:37

Smrt pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), koja je nađena smrskane glave u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, juče je uzburkala strasti u familiji ubijene, koja indirektno sumnja da je zet Zoran Marjanović umešan u zločin, jer mu je policija produžila zadržavanje u pritvoru još 24 sata.

Vesna Lalić

Jelenina strina Gordana Krsmanović, čiji je pokojni muž bio policajac, izjavila je juče da se zločin sigurno ne bi dogodio da je on živ.

- Nećemo kročiti u kuću Marjanovića dok se sve ne završi i ne vidimo rezultate policijske istrage! Da je moj muž živ, niko ne bi smeo da digne ruku na Jelenu! Ovako nešto se sigurno ne bi desilo! Jelena je obožavala mog muža, bili smo jako vezani. On nije počinjao smenu dok nju prethodno ne pozove da čuje kako je i šta radi - plačući je ispričala Gordana Krsmanović, koju smo zatekli u kući Jelenine majke Zorice.

 

Jelenina ćerka kod babe

- Jelena je pre svakog treninga Janu ostavljala isključivo kod majke. Kada je išla na nastupe, takođe je majci poveravala čuvanje devojčice. Ona je vrlo vezana za baku i nigde drugde nije htela da ostaje - rekla nam je juče Jelenina tetka.

Kako smo saznali, Jelena je posle predosećaja da će umreti, otišla u lokalnu apoteku i tamo izmirila dug koji je imala.

Ona kaže da su u novinama čitali Zoranove izjave i da im ništa nije jasno.
Prema rečima Jeleninih, Zoran se nikada nije bavio muzikom dok nju nije upoznao. Ona je bila ta koja ga je izdržavala i polako uvodila u posao. Nakon nekoliko godina otvorili su studio.

- Sve nade polažemo u policiju! Samo da se ubica pronađe- dodaje Gordana.
Kako „Alo!“ saznaje, policija je juče ponovo pretraživala teren u nadi da će naći oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je potvrdila da je reč o tupom predmetu, najverovantije čekiću.

Poziv za „Parove“

Jelena je nedavno dobila poziv da učestvuje u „Parovima“, čemu se njen suprug žestoko protivio.

- Pevala je nedavno u ovom rijalitiju i ubrzo posle toga usledio je poziv da se priključi takmičarima. Čuli smo da joj je neko slao preteće poruke. To su neke gluposti u vezi sa tim rijalitijem. Ne znamo detalje niti koliko ima istine u tvrdnji da su se Jelena i Zoran svađali zbog toga - rekli su nam juče u Jeleninoj porodici.

 

 

Zoran zadržan u policiji

Kako „Alo!“ saznaje, Zoran Marjanović juče je ostao u policijskom pritvoru jer se sumnjivo ponašao prilikom ispitivanja o okolnostima nestanka, a kasnije o ubistvu njegove supruge Jelene.

- On je bio konfuzan. Govorio je da je pod sedativima zbog svega što se dogodilo. Na jednoj ruci imao je površinske posekotine, za koje nije mogao da objasni kako su nastale - objašnjava naš sagovornik.

Expand player
Pogledajte više