Policija, Uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

* Iz čista mira izvadio pištolj u kafiću i pucao ženi u glavu

* Za ubistvo osumnjičen bivši muž

* Njenom bratu se bore za život

U pucnjavu u jednom kafiću u Kruševcu ubijena je Gordana Jovanović (47), a teško je ranjen njen brat Goran Radosavljević (42).

Za pucnjavu je osumnjičen njen bivši muž Miško Jovanović iz Lazarevca.

Muškarac koji je jutros ubio ženu i teško ranio njenog brata dok su sedeli u bašti kafane "Mali Pariz" u Kruševcu, i dalje je u bekstvu. Očevici za Telegraf.rs na licu mesta kažu da se sve odigralo u sekundi.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu i lekari mu se bore za život - ispričao je očevidac ove tragedije.

Žena ubijena usred kafića! Njen brat teško ranjen! Evo gde je ubica

AUTOR: Alo.rs/RTS/I.L. DATUM I VREME: 14.09.2019. 12:31 - 14.09.2019. 12:53 Ubistvo se dogodilo oko 10.30 časova. Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Žena je ubijena u bašti kafane "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici u Kruševcu. Prema nezvaničnim informacijama koje su preneli mediji, ubistvo se dogodilo oko 10.30 časova. TEŠKO UBISTVO NA HORGOŠU!

 

- Niko čak nije ni povisio ton, nije bilo svađe, samo je ustao i pucao u njih - kaže devojka koja je sedela za stolom pored.

Ljudi koji su se našli u bašti i u prolazi, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

- Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smeo da izađe neko vreme. Sve je i dalje zaključano, a policija je blokirala ovaj deo - dodaju očevici za Telegraf.rs.

Pročitajte još:

 

Muškarac za koga se sumnja da je izvršio ubistvo pobegao je sa mesta zločina. Policija intenzivno traga za ubicom.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

Na mesto ubistva došla je i žena koja je odmah pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: "Jao, neće valjda i decu".

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!