OTAC MLADIĆA KOJI JE DRUGU ZARIO NOŽ U SRCE "Ne znam zašto je moj sin ubio Veljka. Kako sad njegovom ocu i mom prijatelju da izađem na oči?!"

Užasan prizor meštani Laćarka i danas zatiču na mestu gde se dogodila svađa koja je kulminirala i završila se tragičnim ishodom.

Veljko Vasiljević
Veljko Vasiljević, Foto: Printscreen/facebook

D.M. (18) je prema navodima, nožem u noći između petka i subote ubio najboljeg druga Veljka Vasiljevića (18) u Laćarku kod Sremske Mitrovice.

Prema prvim nalazima istrage, sukobili su se oko devojke.

JEZIVI DETALJI UBISTVA TINEJDŽERA KOD SREMSKE MITROVICE Veljku drug zario nož u srce na mestu gde su se igrali kao deca! Kad je video šta je uradio, počeo je da ZAPOMAŽE!

Tragedija se dogodila u parku u ulici Slobodana Penezića Krcuna, u kom su nekada sva nerazdovojna prijatelja našla da raščiste nesporazum.

 

- Dušan i Veljko su, kao i obično, zajedno bili u noćnom provodu. Obišli su nekoliko kafića i sve je bilo u redu do jednog trenutka. Tada je između njih izbila manja rasprava, koja je ubrzo prerasla u svađu. Iako je izgledalo da se sve smirilo, jer su se razišli i krenuli svako svojoj kući, Dušan i Veljko su nastavili da šalju jedan drugom SMS poruke - navodi izvor.

On dodaje da je pregledom prepiske na telefonima dvojice mladića utvrđeno da su se dogovorili da se nađu u parku, koji se inače nalazi u ulici u kojoj obojica žive, kako bi raščistili nesporazum oko devojke.

- Čim su se videli, izbila je tuča, a već u sledećem trenutku D.M. je izvadio nož i zabo ga direktno u Veljkovo srce. Mladić je na mestu sukoba izdahnuo, a D.M. je mirno sačekao policiju, koja ga je odmah uhapsila i odredila mu zadržavanje do 48 sati - kaže izvor.

Otac D.M. rekao je da ne može da veruje da je njegov sin ubio najboljeg druga.

- Bio sam te večeri na turniru u malom fudbalu u Mitrovici. Negde posle tri sata iza ponoći probudila me je vika ispred kapije. Veljkovi mama i brat su me zvali. Vikali su: Komšija, eno dece, leže u snegu na igralištu. Samo sam ogrnuo jaknu i istrčao, a tamo je već bila policija, koja nam nije dala da priđemo - kroz plač je rekao otac.

On kaže da su D.M. i Veljko bili nerazdvojni prijatelji.

- Ne znam zašto su se posvađali i zašto je moj sin ubio Veljka. Kako sad njegovom ocu i mom prijatelju da izađem na oči - rekao je nesrećni čovek.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi