Darko Kostić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Kostić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Kostić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

* Šefke Bajrami (23) potpuno promenio iskaz

* Rekao da je lažno optužio kreatora

* Suđenje dobilo nov epilog

On je u policiji i tužilaštvu optužio Kostića da ga uhvatio za polni organ, dok je juče rekao da to nije tačno i da je tako hteo da se spase optužbe da je modnom kreatoru ukrao telefon.

- Slagao sam u policiji i tužilaštvu zato što sam mislio da ću tako sebi pribaviti alibi za krađu mobilnog. Mislio sam da meni sude za krađu mobilnog, pa sam zbog toga optužio Kostića za seksualno uznemiravanje i davanje droge! Tek posle mi je punomoćnik rekao da sam svedok! - pravdao se Bajrami.

Radnici pekare otkrili detalje horora, otac i sin pregazili Bobana, a onda je počeo obračun! Celo Vranje gleda ovaj snimak!

AUTOR: Kurir; D.K. DATUM I VREME: 15.10.2019. 18:42 Radnici vranjske pekare ispred koje se nedavno dogodio incident i tuča ispričali su da to nisu doživeli nikada. Tuča, Foto: Printscreen "Mi radimo 24 časa godinama i nikada nešto slično nismo doživeli. Kolegenice koje su radile treću smenu te noći ne mogu da dođu od šoka sebi.

Bajrami je juče odustao od krivičnog gonjena Kostića za oba dela. Kad mu je sudija Tanja Trkulja Vasić rekla: „Vi bežite iz jednog krivičnog dela u drugo“, odbio je da odgovara na dalja pitanja, pa ga je sudija Trkulja Vasić upozorila da može da ga kazni sa 300.000 dinara zbog nepoštovanja suda. 

Modni kreator uhapšen je 22. juna 2018. po prijavi L. J. (16), učesnika muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, za polno uznemiravanje. Tinejdžer je tvrdio da mu je dizajner podmetnuo preparat za potenciju „kamagra“ i da ga je napastvovao.
Kreator je optužbe dvojice mladića negirao. Suđenje se nastavlja 10. novembra. 

Advokat: Napokon da neko kaže istinu

Advokat Jovana Ralević, Kostićev branilac, kaže da se napokon dogodilo da neki svedok u ovom postupku iznese istinu na sudu.

- Bajrami je objasnio da je njegova izjava iz istrage u stvari njegova odbrana za krađu telefona. Paradoksalno je što je ceo postupak i pokrenut kada je Kostić prijavio krađu svog telefona. Ostaje jedino žal što i drugi svedoci, koji su toliko puta promenili iskaz, nisu našli za shodno da kažu istinu - rekla je za „Alo!“ Jovana Ralević.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

 

 

Komentari (1)

bager

16.10.2019 19:51

Koja je cena nagodbe ???? Sud da ga kazni maksimalno,,svejedno ce to platiti modni