Zlostavljanje, svađa, mučenje, batine, nasilje nad ženama
Shutterstock, ilustracija
Zlostavljanje, svađa, mučenje, batine, nasilje nad ženama

Shutterstock, ilustracija

Zlostavljanje, svađa, mučenje, batine, nasilje nad ženama, Foto: Shutterstock, ilustracija

Kosovska policija uhapsila je A.A. iz Peći koji je osumnjičen da je deset godina silovao devojku B.H. (26) i da je često zatočenu držao u kući gde se nad njom iživljavao.

A.A. je prvi put napao devojku kada je ona bila maloletna, kada je imala šesnaest godina, a onda su napadi bivali sve češći. B.H. je celu deceniju trpela silovanja, udarce, pretnje, ucene i maltretiranje.

I kada je devojka bila na slobodi, A.A. je uhodio i znao je svaki njen korak. On je od nesrećne devojke napravio svoju robinju.

- Pretio joj je svakodnevno, nije joj dozvoljavao da komunicira sa drugim muškarcima, pogotovu ne sa onima koji su njenih godina, kaže naš izvor i dodaje da je A.A. devojci zabranio da se uda za drugog muškarca koji joj je ponudio brak.

Pročitajte još:

Prilikom pretresa kuće, policija je kod A.A. pronašla pištolj i municiju. Tim pištoljem je i pretio devojci.

-Žrtva je na posebnom tretmanu podrške. Sa njom radi grupa psihologa, kaže naš izvor iz Peći. B.A.

Sve porekao

Uhapšeni A.A. na saslušanju u Osnovnom sudu u Peći rekao je da je B.H. njegova devojka i da je nikada nije silovao. On je kazao da je sa B.H. u vezi od njene šesnaeste godine.

-Porekao je da je izvršio silovanja i da je maltretirao devojku. Kazao je da je bilo manjih svađa ali da se sve na tome završavalo, kaže izvor iz suda. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.