Eksplozija u Vojvode Stepe
Enisu Sadiku
Marijana Mićić

Alo!/Vladimir Marković

Marijana Mićić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, prema prvim i još nepotvrđenim informacijama, bomba je aktivirana u momentu kada je Mićić prelazio ležećeg policajca.

Kako Kurir saznaje iz istrage, prvi rezultati ukazuju na to da je paklena naprava zakačila "prepreku" na putu, što je promenilo smer, odnosno usmereno dejstvo eksploziva.

Eksplozija je potpuno raznela suvozačev deo, tako da je Nebojša prošao sa lakšim povredama, odnosno zadobio je opekotine desne ruke i uha. Iako je malo verovatno to da je udar o ležećeg policajca aktivirao paklenu napravu, to nije sasvim isključeno, ali po svemu sudeći bomba je uključena daljinskom komandom.

Na mestu nesreće ostao je krater na pešačkom prelazu, prečnika oko 40 cm, a dubine oko 8 cm. Naime, detonacija je odbacila auto 15 metara, a Nebojša je tokom ispao iz auta.

Eksplozija u Vojvode Stepe

Enisu Sadiku

Eksplozija u Vojvode Stepe, Foto: Enisu Sadiku

On je inače sam bio u automobilu, dok je voditeljka Marijana izjavila da taj automobil nije njen i da se ne vodi na nju već sedam godina.

Kako su ispričale komšije, Nebojša ima staklarsku radnju i u tom trenutku je krenuo na posao. Za oca poznate voditeljke Pinka imaju samo reči hvale i dodaju da su u čudu da se njemu tako nešto desilo.

Podsetimo, u Ulici vojvode Stepe kod broja 414 na Voždovcu, oko 14 sati došlo je do eksplozije automobila. Tom prilikom povređen je otac TV voditeljke Marijane Mićić.U Hitnoj pomoći su potvrdili da je zadobio lakše povrede i da je prevezen u Urgentni centar, a kako nezvanično saznajemo Marijaninom ocu povređena je ruka i bubna opna.

Komentari (2)

devojke za zabavu

16.10.2018 23:44

ovo je očigledno obračun mafijaških grupa gde udaraju sad medjusobno na njihove konkubine Isti je slučaj sa onom voditeljkom parova.

nada

17.10.2018 10:23

@devojke za zabavu - Nije Parova vec Zadruge !