Nakon pada se našla pod autobusom! Vatrogasci je dizalicom izvlačili! Subotičani nemi stajali pred jezivim prizorom koji ih je zatekao!

Blic/D.S. | vesti 2019-10-02 17:19:18 2019-10-02 17:19:18

Užas!

Alo!/Rajko Ristić

D. B. (77) životno je ugrožena i nalazi se u subotičkoj bolnici nakon što je pala pod autobus.

Nesreća se dogodila u 14.20 časova u Ulici aleja Maršala Tita u subotičkom naselju Radijalac, kada su ženi vrata autobusa zatvorila ruku.

Mala Ana se igrala u parku kada je nepoznati muškarac strpao u kombi! Čula je kako zapomaže, ali je bilo kasno! (VIDEO)

Ana se igrala na klackalici u parku, a njena majka sedela je na obližnjoj klupi Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Mala Ana se igrala u parku, kada ju je muškarac strpao u kombi: Odmah se uključio Amber alert sistem Na svim televizijama program je prekinut vešću sa slikom otete devojčice.

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju da se nesreća dogodila i da je žena sa teškim povredama prevezena u bolnicu.

- U saobraćajnoj nesreći su učestvovali vozač autobusa "Su Trans" i putnica D. B., koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede opasne po život. Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva – kažu u policiji.

U "OJT" kažu da je ženi prvo ruka ostala u vratima što je uzrokovalo njen pad. U pitanju je krivično delo protiv bezbednosti u javnom saobraćaju.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, žena se nakon pada našla pod autobusom i prema rečim očevidaca vatrogasci su dizalicom morali da odignu vozilu da bi je izvukli.

- Videli smo stariju ženu pod autobusom, mislim ispod točka. Bila je živa. Hitna i vatrogasci su bili pored autobusa, koristili su dizalicu. Ruka, kuk, stomak, sve joj je to bilo stisnuto – kaže stanarka obližnje zgrade.

U bolnici su potvrdili da je povređena žena primljena kod njih i da je životna ugrožena.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Expand player
Pogledajte više