NASERU, KO SE ZADNJI SMEJE, NAJSLAĐE SE SMEJE Nakon oslobađajuće presude izjavio NEŠTO BESRAMNO, i uputio uvredu SRPSKIM ŽRTVAMA!

Orić je istakao da će se u budućnosti posvetiti porodici i svakodnevnim obavezama

Njemu je sve dozvoljeno: Naser Orić
Naser Orić, Foto: Tanjug

Naser Orić, ratni komandant tzv. Armije BiH za Srebrenicu, koji je konačnom odlukom Suda BiH oslobođen optužbi za ratni zločin nad Srbima, nakon izricanja presude izrazio je saučešće porodicama ubijenih Srba i zahvalio onim Srbima koji su svedočili u njegovu korist.

"Napadi velikosrpskih snaga iz Srbije na mene i moj narod traju od 1992. godine. Mi smo još uvek najisturenija tačka BiH prema Srbiji i nama je jasno da ćemo uvek biti prvi na udaru. Mi se nećemo nikad predati. Borićemo se dok smo živi, mi i naša pokoljenja, jer mi druge domovine nemamo", rekao je Orić.

On smatra da se javnost tokom procesa mogla, kako je rekao, uveriti da je "proces protiv njega montiran i da je to na kraju i potvrđeno".

"Svjedok O-1 je višestruko presuđivan za krivična dela i Tužilastvo bazira sve optužnice u srednjem Podrinju protiv Bošnjaka na izjavama takve osobe. On je pokušao predstaviti kao borac Armije RBiH, a na kraju je dokazano da to nije nikada bio", kazao je Orić.

Orić je istakao da će se u budućnosti posvetiti porodici i svakodnevnim obavezama.

"Mislim da je došlo vreme da se malo odmorim. Progon koji se nada mnom vrši traje predugo", naveo je, uz zahvalnost porodicama poginulih pripadnika Vojske RS koji su pred Sudom BiH svedočili u njegovu korist.

"Ovim putem želim da izrazim saučešće porodicama ubijenih i da im zahvalim i čestitam što su smogli snage i na Sudu BiH kazali istinu da su njihovi najvoljeniji poginuli u borbama", rekao je Orić.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Lanmi85
  01/12/2018 - 11:02
  Skandalozna izjava.
 • Korisnik: Maja
  01/12/2018 - 06:04
  Nema pravde za srpske žrtve! Monstrum Orić je opet oslobođen!
 • Korisnik: Bubamara
  01/12/2018 - 01:54
  Ovakav zlocinac ne zasluzuje da koraca zemljom!
 • Korisnik: milos
  01/12/2018 - 01:26
  Medjunarodni sudovi se uspavali.
 • Korisnik: Miloš
  01/12/2018 - 00:22
  Ništa ti ne brini Božja kazna uvek stigne a ubice je neće izbeći!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi