Danijela R., Bežanijska kosa
Alo!/Nenad Vujanović/Privatna ar
Danijela R., Bežanijska kosa

Alo!/Nenad Vujanović/Privatna ar

Danijela R., Bežanijska kosa, Foto: Alo!/Nenad Vujanović/Privatna ar

Tragedija kojom je Srbija započela sedmicu dodatno se produbljuje otkrivanjem detalja koji su doveli do dvostrukogzločina. Kako je već poznato, majka Danijela R. najpre je, kako se veruje, posekla vene sebi i svojoj ćerki, a potom pred očevicima bacila dete sa četvrtog sprata, a potom i sama skočila u smrt. U kratkom međuvremenu zapalila je stan i vikala sa terase.

Danijela Milovanović

Facebook

- Bacila je dete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek posle - ispričao je jedan komšija.

Navodno, jedan od suseda molio ju je jedan da to ne čini, a priča se čak i da je neko bezuspešno potrčao da uhvati dete. Kada se i sama bacila, kako pričaju očevici, ostala je nakratko živa, pa svoju tajnu zauvek odnela u grob.

Škola

Alo!/Nenad Vujanović

Kada je saznao vesti i ugledao jezivi prizor muž Danijele je hospitalizovan, u stanju šoka.

Komšije su vrlo neprijatno iznenđene, tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je, kako kažu, čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Poslednji post Danijele R.

Facebook

Poslednji post Danijele R., Foto: Facebook

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku sedam godina, a poslednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen ćerkici i star je tri godine, iz februara 2016. Na slici su dečjom rukom nacrtani mama, tata i ćerkica.

Kosovo, Lim

Privatna arhiva