Hronika, policija, uviđaj
Shutterstock
Hronika, policija, uviđaj

Shutterstock

Hronika, policija, uviđaj, Foto: Shutterstock

Žena je sa tri prostrelne rane u desnom plućnom krilu i prelomom potkolenice prevezena na Urgentni centar. Par je bio u brakorazvodnoj parnici, a muškarcu je određena zabrana prilaska. U kolicima na dva metra dalje od mesta gde je pucao u ženu bila je njihova beba koja je sada u bolnici u Tiršovoj. 

Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

 

Nakon tog krvoprolića, napadač je pobegao u drugi deo blokova, u Ulicu Ivana Ribara. Tu je pokušao da izvrši samoubistvo pucnjem iz pištolja sebi u glavu. Ipak, u tom pokušaju nije uspeo i Hitna pomoć je i njega zbrinula.

Kako se nezvanično navodi, na licu mesta je i otac upucane. Zločin su videla i deca, jer je, kad se desio, oko 20.10 časova još bilo dnevne svetlosti, a deca su bila preplašena i unezverena. Jedna žena posvedočila je na društvenim mrežama da joj je prišao uplašeni dečak, dok je išla kroz blokove i rekao joj:

"Teto, nemojte tamo, tamo leži mrtav čovek, upucan". Reč je o dečaku koji je 4. razred. Sve se desilo u blizini terena za fudbal i košarku, gde stalno ima dece. Inače, bracni par je živeo u Surčinu, ali je žena podnela zahtev za razvod i vratila se kod svojih na blok gde je i upucana.

 

OTAC SVE GLEDAO

Otac je nakon događaja pitao: "Da li se go*no ubilo", aludirajući na muškarca koji je pucao u njegovu ćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

Krivi Stojko

11.06.2019 00:02

Imao "zabranu prilaska", svaka "cast" za tvorce zakona.