Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

* Na auto-putu Niš- Beograd došlo do dve saobraćajne nesreće

*  U jednoj je došlo do lančanog sudara više automobila, dok je u drugoj teretni kamion naleteo na automobil

* U razmaku od 500 metara

Na auto-putu u pravcu ka Beogradu oko 12 sati dogodile su se dve saobraćajne nezgode u razmaku od 500 metara. U jednoj je došlo do lančanog sudara više automobila, dok je u drugoj teretni kamion naleteo na automobil i potom ga odbacio na drugo vozilo.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, usled saobraćajnih nesreća, formirala se kolona duga oko jednog kilometra pred Begaljičkim brdom.

Oko ponoći u mestu Tornjoš došlo do tragedije!

AUTOR: Alo.rs/ Pink/ M. I. DATUM I VREME: 29.09.2019. 08:17 Putničko vozilo sletelo sa kolovoza. Sudar, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Strašna saobraćajna nesreća * Ima poginulih * Uskoro opširnije... U saobraćajnoj nesreći nedaleko od Sente dve osobe su poginule. Udes se dogodio oko ponoći u mestu Tornjoš.

 

Kako se vidi na fotografijama i snimcima sa lica mesta, nekoliko vozila je učestvovalo u sudaru, pretpostavlja se zbog neprilagođene brzine, zbog čega je došlo do velike gužve.

Prema saznanjima Telegrafa.rs, u prvoj nesreći su lakše povređene tri osobe i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Urgentni centar.

amo 500 metara dalje ubrzo je došlo do druge saobraćajne nesreće, kada je kamion naleteo na automobil i potom ga odbacio na drugo vozilo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U ovoj nezgodi nije bilo povređenih.

Kolona dugačka jedan kilometar stvorila se pred Begaljičkim brdom i pre naplatne rampe Vrčin.

S obzirom da je danas nedelja i veliki broj ljudi se vraća u Beograd nakon vikenda, kao i zbog visoke temperature, može da dođe do opadanja koncentracije kod vozača.

Zbog toga se apeluje na sve da prilagode brzinu uslovima u saobraćaju i da prave kratke pauze.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista