O NENADOVOM HEROJSTVU PRIČA CELA SRBIJA Na putu ugledao strahovit prizor! Reagovao ne misleći na sebe: "Nisam ni razmišljao šta činim" (FOTO)

Imao je pomoć kolega

Radnici Gradske čistoće
Radnici Gradske čistoće, Foto: Youtube Printscreen

Danas je u Malom mokrom lugu muškarac star oko 75 godina pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa mosta. Muškarac je već ispružio jednu nogu, i taman kada se spremio da skoči, intervencijom radnika gradske čistoće izbegnuta je tragedija.

Trojica radnika "Gradske čistoće" zatekla su se sa svojim vozilom u blizini kad je stariji muškarac pokušao da skoči s mosta.

Pročitajte još

- Videli smo da hoće da skoči s mosta i viknuli smo, a Nenad je odmah pretrčao ulicu. Čovek je jednom nogom bio preko mosta, bio je spreman da skoči, ali je Nenad bio brži - ispričali su radnici.

Heroj Nenad kaže da je čoveka uhvatio i skinuo s ograde u deliću sekunde, te da nije razmišljao o tome da li je rizikovao svoj život.

- Nisam razmišljao. Verovatno ću večeras, kad se slegnu utisci - otkrio je kako se oseća nakon podviga.

Ćerke kratko prokomentarisale odnose u porodci. Otkriveno zašto nije ispunio poslednju pretnju - da ubije i njih?!

AUTOR: S. Dž. STOJANOVIĆ DATUM I VREME: 17.09.2019. 21:35 Miša Jovanović (57) iz Lazarevca, koji je ubio bivšu suprugu Gordanu Jovanović (47), a teško ranio njenog rođenog brata Gorana Radosavljevića (42) iz Raške, na svu sreću nije ispunio jezive pretnje koje je izgovorio pre zločina! Neuropsihijatar prof.

Potom su, kaže, pozvali policiju i nastavili svojim putem.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi