Raja Kazimirović
Alo
Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

Raja Kazimirović (72) i njegova majka Dragica (93) sahranjeni su juče u Jabukovcu kod Negotina, dok će njegova sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana (53) biti pokopane u Nemačkoj.

Pročitajte još:

Na seoskom groblju okupilo se oko 100 meštana da poslednji put, uz zvuke trube, isprate Raju Kazimirovića i njegovu majku. Oni su surovo likvidirani, s Rajinom sestrom i sestričinom, na njegovom imanju u selu Vratna kod Jabukovca, a leševi su nađeni dva dana kasnije, na Svetog Panteliju, kada se komšija uputio tamo da kupi jagnje.

Brojni meštani su juče došli na seosko groblje da se oproste od Raje, uprkos činjenici da je bio prek i nedruželjubiv. Rajin sin došao je iz Beča, dok je Draganina ćerka Sandra doputovala iz Nemačke. Posle opela u kapeli, trubači su zasvirali Lenjinov posmrtni marš i Rajinu omiljenu pesmu „Tiho noći“.

Rođaci poneli fotografije da bi se prepoznali!

Rajini rođaci, koji su rasuti po inostranstvu, međusobno su se prepoznavali na sahrani uz pomoć fotografija!

- Svi su došli na groblje noseći svoje slike iz mladosti, pošto se decenijama nisu videli. Prvo su gledali u slike, a onda su u čudu komentarisali koliko su se promenili. Kada su prepoznali Draganinu ćerku Sandru, prilazili su joj i izjavljivali joj saučešće, dok je ona tiho jecala - kaže žena iz sela.

Rodbina, kao meštani, koji su se sudili s Rajom, dolaskom na groblje pokazali su da je on više poštovan posle smrti nego za života. 

- Oboje su teško radili i mučili se da zarade. Greh je da budu tako surovo ubijeni - tiho su govorili meštani.


U žrtve je ispaljeno ukupno 10 hitaca. Raja je izrešetan sa četiri metka u grudi i stomak, a petim je overen u glavu. Rajina majka i sestričina ubijene su s po dva hica u glavu, dok je njegova rođena sestra Ljubinka ubijena hicem u usta. Sumnja se da je četvorostruko ubistvo počinjeno iz koristoljublja. Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su u kući otkrili tragove premetačine, a korišćena su, navodno, dva komada oružja. Pretpostavlja se da je ubica ili više njih profesionalac. Policija intenzivno pokušava da rasvetli ko je počinio ovo svirepo ubistvo i šta je motiv zločina.

Mladić se naoružao za POKOLJ, pa ušao u tržni centar, a onda šokirao CEO GRAD! (VIDEO)

Tužioci u američkoj saveznoj državi Misuri podigli su optužnicu za terorističku pretnju protiv 20-godišnjeg mladić, koji je naoružan puškom i pištoljem, ušao u lokalni market "Volmart" da bi "testirao" da li će ta prodavnica poštovati njegovo ustavno pravo da nosi oružje.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!