Bolnica
Alo!/Vladimir Marković
Bolnica

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Čovek je doveo majku na pregled i kada je prozvana ušao sa njom u ordinaciju. Od vrata je počeo da viče na medicinskog tehničara, inače starijeg čoveka, i udario ga u glavu a potom počeo da razbacuje medicinske instrumente po prostoriji. Odmah je pozvano obezbeđenje pa je nasilnik savladan i zadržan do dolaska policije - kaže izvor iz KC.

Pročitajte još:

Policija je nasilnika privela i o slučaju obavestila nadležnog tužioca. Prema pvim saznanjima, veruje se da je pratilac bio iznerviran čekanjem ispred ordinacije pa je nasrnuo na osoblje.

Teroristički napad na granici sa Srbijom?! Razotkrivena paravojna mreža!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 20:05 Albanska policija saopštila je da je razotkrila iransku paravojnu mrežu, koja je navodno planirala napade u Albaniji.

Ne može se reći da je ovo pojava ali povremenih incidenta ima i u KC Niš kao i drugim ustanovama u Srbiji. Obezbeđenje interveniše blagovremeno, ali se iz KC Niš ipak apeluje na pacijente da da svoje nezadovoljstvo ne iskaljuju na medicinske radnike.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Komentari (4)

gggg

24.10.2019 19:41

Nikako ne odobravam nasilje.Ali, najlosije odeljenje u Klinickom centru je urologija. To znaju svi i gradjani i kolege lekari.

Jasam

24.10.2019 21:05

Mucno je cekati i gledati kako je osoblje cesto lezerno i bahato i bez pardona uvodi svoje poznanike i prijatelje sa kojima cadkaju satima i saslusaju svaku sitnicu vezanu za njihov problem a onda vi udjete i kazu vam da cam nije nista posle 5 minuta gde vas ni ne pogledaju u oci. Potpuno ga razumem i na zalost takvih reakcija ce biti sve vise.

Marija

24.10.2019 21:37

UZ bolju organizaviju u zdravstvu mnogo bolje bi se osecali pacijenti ali i zdrav.osoblje.Svakim danom su gradjani --slabiji zivaca-- i to treba uvaziti.a osoblje je uglavnom nezasticeno, I ovde treba red,rad i disciplina pa ce biti sve u redu-

Milena 71 - Novi Sad

25.10.2019 17:16

Molim vas zamolite čoveka da dodje i u Novi Sad da izudara ove ovde, ja nasilje ne podržavam ali ovo što se ovde radi prekoračuje sve standarde i sve mere! Svaka čast gospodinu!