Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Pedesettrogodišnji I.B. iz Vranja uhapšen je u nedelju 20. oktobra zbog krivičnog dela trgovina ljudima učinjenog nad maloletnim licima, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Vremenska prognoza za naredne dane nije nimalo prijatna! Iznenadićete se!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 22.10.2019. 07:22 Jutarnja temperatura od 8 C do 13 C, najviša dnevna oko 28 C Jesen leto, Foto: Tanjug/Rade Prelić U Srbiji će jutro biti sveže, uz retku pojavu magle, a u toku dana sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad proseka za ovo doba godine.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je tokom avgusta meseca ove godine vrbovao i prevezao do Nemačke dve maloletne osobe ženskog pola, da bi potom iste primoravao na pružanje seksualnih usluga u jednom ugostiteljskom objetku.

“Osumnjičeni je saslušan od strane javnog tužioca i protiv istog je predloženo određivanje pritvora do 30 dana, što je prihvaćeno od strane Sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju”, navodi se u saopštenju VJT.

Pročitajte još:

Za krivično delo Trgovina ljudima iz čl.388 KZ-a koje se osumnjičenom stavlja na teret predviđena je kazna zatvora u trajanju od pet godina do zakonskog maksimuma.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!