ZAJEČAR Monstrum odgovoran za još jedno ubistvo?

Monstrum Vladica Rajković, koji je brutalno silovao i ubio Anđelinu Stefanović (3) i koji je priznao da je zadavio Draganu Stanković navodno se sumnjiči da je povezan sa nestankom žene 2006. godine.

Monstrum: Vladica Rajković (28)
Vladica Rajković (28), Foto: Suzana Božinović

Monstrum iz Vratarnice družio se sa ženom koja je u trenutku nestanka imala 60 godina. Bukvalno su bili nerazdvojni. Pretpostavljam se da ju je koristio jer je imala novca. Međutim, ona je jednog jutra misteriozno nestala – tvrdi sagovornik "Srpskog telegrafa".

 

Potraga za ženom ni posle punih 10 godina nije dala rezultate iako je policija saslušala sve meštane.

- Među ispitivanima je bio i Rajković, koji je tada imao 18 godina. On je bio jedan od komšija koji ju je poslednji video. On, međutim, nije nijednog trenutka bio sumnjiv, što nas sada i ne čudi s obzirom da je hladnokrvan i bezosećajan monstrum, bez griže savesti, koji je čak uspeo i da prevari poligraf - rekao je izvor blizak istrazi.

 • Korisnik: Sanja021
  14/07/2016 - 14:40
  Serijski ubica! Ko zna koliko je taj dece pipkao I ljudi tj dece I zena pobio! Vracajte smrtnu kaznu! To treba vuci na lancu kroz celu srbiju kamionom za primer! Sotona!
 • Korisnik: kobasica srbije
  14/07/2016 - 14:30
  DA ne pomisli neko da bramin ovog skota ali ja bi malo babu i dedu ispitao da nisu oni malo ovog seksualno maltretirali kad je bio mali. Jer su pedofili i sami bili žrtve pedofila u 90% slučajeva,bio blizak sa ženom od 60 godina kad je imao 18, a deset godina kasnije blizak sa ženom koja je starija od njega skoro dvadeset. Momak ima malo žešće napuknuće u glavi, ali treba neku pouku izvući iz svega jer kasno je kad se desi ovakav zločin ovo društvo mora imati neku preventivu od nastanka ovakvih.
 • Korisnik: milan
  14/07/2016 - 11:56
  Ako neko hoće vladavinu prava ekonomsku sigurnost i pravo na život i svaku drugu sigurnost taj mora da se seli iz srbije mislim da je i Severna Koreja sigurnija za život od Srbije ...
 • Korisnik: aca
  14/07/2016 - 11:34
  da je uhapsen pre 18 godina ne bi se mozda desilo sve ovo zadnje dve 3 godine
 • Korisnik: Драагооољуб
  14/07/2016 - 11:30
  Тражи се повратак смртне казне. Мислим да се не ради о омазди, насиљм на насиље, већ се ради о ВАСПИТНОЈ МЕРИ. И за извршиоца и за будуће, евентуалне извршиоце!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi