Monika Karimanović
Alo/Printscreen
Monika Karimanović

Alo/Printscreen

Monika Karimanović, Foto: Alo/Printscreen

 

Obavljen je razgovor sa svim osobama koje su imale kontakt s Ninoslavom Jovanovićem, koji već 11 dana drži Moniku Karimanović (12).

Od osuđivanog silovatelja Ninoslava Jovanovića (46), zvanog "Malčanski berberin", i devojčice Monike Karimanović (12), koju je oteo, već 11 dana nema ni traga, ni glasa. Malčanski berberin detaljno je planirao svoj zločin.

Monika, Malčanski berberin, potraga

Alo.rs/ D. I.

Monika, Malčanski berberin, potraga, Foto: Alo.rs/ D. I.

- Pošto je neko vreme radio u JKP "Medijana", on je kosio travu na putu kojim Monika ide u školu. Veruje se da ju je tu zapazio. Devojčica je samo dan pre otmice rekla majci da joj se nepoznati čika javio na ulici, ali da ona nije reagovala, već da je produžila dalje. Monstrum je sutradan ukrao auto svojoj rođaci i presreo devojčicu na putu do škole, ugurao je u auto i odvezao u unapred pripremljenu zemunicu u ataru Malče. Auto je ostavio kod malčanskog groblja, a sa žrtvom je nastavio pešaka da se kreće po šumama, brdima i zabačenim predelima. Povremeno upada u napuštene kuće, jede ostatke hrane, napije se vode, prenoći i ide dalje zajedno sa devojčicom koju je ošišao, pošto je to radio i svojim pretohdnim žrtvama – kaže izvor.

Malčanski berberin

MUP

Malčanski berberin, Foto: MUP

Inspektori su u petak razgovarali i s robijašima u zatvoru koji su svojevremeno bili Jovanovićevi cimeri. Jedan robijaš izneo je jeziva i zabrinjavajuća saznanja o Malčanskom Berberinu.

- Zatvorenik s kojim je Berberin delio ćeliju rekao je da je on tokom poslednjeg boravka u zatvoru pričao da će oteti devojčicu. Kako je zatvorenik ispričao, Ninoslav mu je rekao: „Čim izađem iz zatvora, oteću devojčicu. Odvešću je u selo Dublje i sakriti u zemunicu. Niko je nikada neće naći“ - kaže izvor i dodaje da je policija odmah po dobijanju ovih informacija otišla u selo Dublje i pretražila ga uzduž i popreko, ali tamo nisu nađeni nikakvi tragovi.