Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo, Foto: Privatna arhiva

- Moj Goran je konačno postao prava žena! Dobio je svoju terapiju, tako da njegov život više nije ugrožen! Predstoji mu samo operacija i ono što ga najviše „kolje“ - da promeni ličnu kartu, jer u njoj stoji da je muško!

Tako na početku svoje ispovesti za „Alo!“ priča Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana Abdulova (34) zvanog Jovana Transica iz Železnika, koji se tereti da je ubio Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u njegovom stanu u Zemunu.

Pročitajte još:

 

- Videla sam ga u petak, kada sam bila u poseti! Dobro je, koliko je moguće da bude. Ne može da mu bude bogzna šta među četiri zida. Dobro se oseća, prihvatio je svoju sudbinu! Šta da radimo! Sada sve konačno ide normalno. Kupujem hormonske tablete, koje mu nosim u Centralni zatvor. Dobro bi bilo da dobije ampule ženskog hormona, koji bi mu se direktno ubrizgao. To bi bilo lakše za njega, ali nemam novca, mala mi je penzija. Čujem da se javljaju neki da mu obezbede ampule. Predstoji mu samo operacija polnog organa.

Jedino bi voleo još da promeni ličnu kartu, jer je u njoj muško - priča Dragica Abdulov.
Goranova majka ističe da se on nalazi na muškom odeljenju Centralnog zatvora, ali da ga pregledaju isključivo žene i da se svi dobro ophode prema njemu.

- On je praktično žena na muškom odeljenju. Najvažnije je da dobija terapiju. Vode ga iz zatvora u Klinički centar, gde ga pregledaju isključivo žene i rade mu sve analize. I dalje ne znam zašto se sve to dogodilo… On se nikada nije ni potukao! Stalno se iznova pitam, ali šta ćemo. Nema više šta da se priča, nažalost! Potpuno sam sama, nemam s kim ni da podelim brigu - priča naša sagovornica.

 

Podsetimo, Abdulov se tereti da je 8. jula sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića u njegovom iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu. Uhapšen je 10 sati posle ubistva i od tada je u pritvoru.

Abdulov je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli. Pravdao se da je nož potegao u samoodbrani i tvrdio da je Marko bio nasilan prema njemu posle raskida. Markovo telo je nađeno samo u majici i donjem vešu, zbog čega se odmah posumnjalo da je ubijen. Abdulov je na saslušanju tvrdio da je Marko bio alkoholičar, da ga ja varao, a da ga je kobne večeri šutirao i udarao kada je pokušao da se pomire. Međutim, Markovi poznanici tvrde da on nije bio nasilan, već da ga je Abdulov dugo proganjao i pretio mu. Kažu da je Marko s njim prekinuo kontakt kad je saznao da je transvestit, a da ga je on i dalje proganjao i pretio mu da će ga ubiti.

Moj sin je bio lep kao vila!

Goranova majka je ranije za naš list ispričala da u Železniku nije bilo „lepše devojke od njenog sina“. - Oblačio se kao žensko, bio je atraktivan, lepota jedna, bre! U Železniku, bre, ne znam da je bilo takve devojke koliko je on bio lep. Jedino je imao problem sa kosom, morao je da nosi perike. To je zato što je pušio. U toku terapije nije smeo da puši, a uzimao je po dve kutije cigareta. Atributi - savršenstvo! Imao je ukusa da se obuče i našminka... Kao žensko je bio kao avion. Znate koliko je on poruka imao preko onih oglasa, preko kojih je upoznavao ljude. Ma kad prođe ulicom - kao vila! - pričala je Dragica.

 

Komentari (11)

Pepa prasac

23.10.2018 13:43

E sad samo Jos da zatrudni I cirkus kompletan

Zoki

23.10.2018 13:45

Tačno se vidi na koga je sin.Ova je luda ko struja

Ja

23.10.2018 13:54

Ovde se ne zna ko je ludji.

Just

23.10.2018 16:55

Sramota....valjda zrtva zasluzuje neko da ga hvali i ovoliko lepih reci a ne ubica.

Sanja

23.10.2018 18:57

Cega se pametan stidi,budala se ponosi!

boles'

23.10.2018 19:36

On i dalje hoce da odreze onu stvar iako ce da bude u zatvoru ko zna koliko...

Donatelo

23.10.2018 20:15

Al će taj da uživa u zatvoru...

Nena

24.10.2018 05:40

Dosta više prostora ovom monstrumu od majke,nikada nije izrazila žaljenje sa porodicom ubijenog, samo brani debila

Tripla

24.10.2018 06:35

Briga me šta je i kako se oseće može da ode i na giljotinju što se mene tiče.

miki 92

24.10.2018 08:21

Bolesna porodica !!

šone

24.10.2018 11:11

Tužno ali istinito