Nesreća na Slaviji, autobus se zakucao u banderu
N.S.
Nesreća na Slaviji, autobus se zakucao u banderu

N.S.

Ilustracija, Foto: N.S.

Iz GSP-a su nezvanično rekli da se radi o napadu na njihovog vozača, međutim tvrdnje jednog od svedoka bacaju sasvim drugačije svetlo na ceo incident.

Pročitajte još:

 

- Momak koji vozi "tojotu jaris" pokušao je da se prestroji u desnu traku zbog kombija koji stoji u levoj ka Vukovom spomeniku i nikako nije mogao da preseče put autobusu. Autobus je krenuo sa stanice iza i ne kočeći udario i "tojotu", iako ih vidi sa 15 metara. Momak izlazi iz kola u neverici, vadi telefon i snima vozača autobusa dok ga ovaj psuje. To je vozača GSP još više raljutilio, pokušao je i da mu otme telefon, dvostruko krupniji od njega ga je uhvatio "u kragnu" i tako su zajedno pali na asfalt pored auta - kaže Jeličić i dodaje da je potom izašao suvozač iz automobila, inače otac mladića, i pokušao da ih razdvoji.

On je ceo događaj opisao na Fejsbuk profilu i njegova objava se munjevito proširila društvenim mrežama.

 

Otac mladića ih je, dodaje on, zamolio da budu svedoci, na šta su oni pristali i dodaje da u ponedeljak ide u policiju da o svemu da i pisanu izjavu.

Upitani za zvaničan komentar o ovom incidentu, u GSP-u rekli da se neće oglašavati dok ne budu utvrđene sve činjenice.

 

 

Komentari (1)

Milojko

21.10.2018 19:53

Verujem u ovu pricu 100%, neko sam ko svaki dan u gradu sa automobilom i nezna se ko je gori taksisti ili vozaci GSP-a. Da propuste to je verovatnoca ravna 0, a guraju se i gde ne moze da se prodje. Uzas.Ne podrzavam nasilje ali treba malo veca kontrola i prema njima.Pola ih ne bi radilo.