JEZIVA TRAGEDIJA U CRPNOJ STANICI U KLADOVU Mladić pokušao da spase kolegu, ali jedan detalj bio je koban za njega

Istraga

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Radnik Javnog preduzeća iz Kladova tragično stradao u crpnoj stanici

* Pokušao da pomogne kolegi koji se onesvestio, ali je izgubio ravnotežu i pao

* Stradao od otrovnih isparenja

Saša Pakalović, radnik Javnog preduzeća „Jedinstvo“ iz Kladova, ugušio se juče u crpnoj stanici sela Kladušnica od otrovnih isparenja iz fekalnih cevi! Lekari tamošnje bolnice uspeli su da spasu život njegovog kolege koji je sa njim bio na terenu. 

Kako nezvanično saznajemo, Pakalović je otišao na intervenciju, u crpnu stanicu sela Kladušnica, a nesreća se dogodila kada je njegovom kolegi pala zaštitna maska.

Radnik Vodovoda se ugušio, lekari se bore za život njegovog kolege!

AUTOR: Alo.rs/ Kurir/ M. I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:10 Kladovo je danima bez vode. Bolnica, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Kako nezvanično saznajemo, radnik JP "Jedinstvo" Kladovo S. P. se ugušio danas u crpnoj stanici, dok se lekari tamošnje bolnice bore za život njegovog kolege koji je sa njim bio u tom objektu.

 

- Unutra se nalaze fekalne cevi i ima otrovnih isparenja, zbog čega je obavezna gas-maska. Sašin kolega krenuo je prvi niz stepenice, sa gas-maskom na glavi. Međutim, kaiš gas-maske mu se zakačio dok je silazio i maska mu je spala. Ubrzo posle pada počeo je da gubi svest - kaže naš izvor i navodi da je drama nastala kada je Saša pokušao da ga izvuče.

- Saša je sišao odmah za njim, pokušavajući da mu priskoči u pomoć, ali okliznuo se. Pao je na dno crpne stanice, na dubinu od 17 metara i ugušio se - navodi naš sagovornik.

 

Zasad nema zvaničnih saopštenja iz JP „Jedinstvo“, a na poziv novinara rekli su „da su svi na terenu“.

- Kladovo je danima bez vode i sve ekipe su na intervencijama. Direktor će se kasnije oglasiti - kratko su nam rekli zaposleni iz ove firme, a direktor se nije javljao na mobilni telefon. 

KAMENOM UBIO GAZDU Radnik (45) se posvađao sa šefom u Tetovu, a onda ga je dokrajčio na brutalan način!

OJADIO PRODAVNICE ZA OKO 180.000 DINARA Maskiran uz pretnje nožem oduzimao novac od radnika

RADNIK EPS UHAPŠEN ZBOG PREVARE Nelegalnu ugrađivao brojila, a pare stavljao sebi u džep

Umirali od amonijaka i izduvnih gasova

*Januar 2017. U pogonu „Karbamid“ u HIP Azotara u Pančevu jedan radnik se ugušio amonijakom. On je bio smenovođa četiri godine, a u trenutku nesreće je imao neophodnu opremu za zaštitu na radu.

*11 maj 2008. Vodoinstalater Milenko R. (26) umro je od trovanja izduvnim gasovima u šahtu na Dunavskom keju u Beogradu kada je pokušao da zatvori vodu. Mladićevo zapomaganje čuo je Živojin Flider (58), koji se i sam onesvestio pokušavajući da mu pomogne. Njemu je pomogao komšija, a mrtvog mladića su izvukli vatrogasci opremljeni zaštitnim maskama.

*24. avgust 2018. Dva radnika preduzeća „Empeks“ d. o. o., Darko Šukalo (50) i Lazar Blagojević (25), nastradali su u depou Narodne biblioteke u Beogradu kada je gas procurio u prostoriju u kojoj se proverava sistem za gašenje požara. U besvesnom stanju pronašli su ih vatrogasci spasioci, a posle neuspešne reanimacije lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

 BONUS VIDEO:Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi