Cecina kuća
Alo!/Vladimir Marković
Cecina kuća

Alo!/Vladimir Marković

Cecina kuća, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Senad Mahmuti (30), o kome se nedavno u javnosti pojavila informacija da policija traga za njim zbog sumnje da je zajedno sa Nemanjom Arsenovićem (32) automobilima udario u kuću Svetlane Cece Ražnatović, tvrdi da nema veze sa napadom i protiv njega se ne vodi nikakav postupak!

Porodična kuća folk dive Cece Ražnatović bila je 30. septembra na meti divljačkog napada. Tom prilikom su dva vozila udarila u vrata njene kuće u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Senad Mahmuti je, prema rečima njegovog advokata, u trenutku napada bio kod svoje kuće, a njegova jedina veza sa tim događajem jeste što je jedan od automobila kojima je izvršen napad ranije pripadao njemu.

Pročitajte još:

 

- Netačno je da je Senad bio osumnjičen za bilo koje krivično delo, da je bio u bekstvu, da je za njim bila raspisana potraga i da se „krio u šteku“. Odmah po saznanju iz medija da je imenovan kao jedan od učesnika u tom događaju, Senad je dobrovoljno otišao u policiju, gde je dao izjavu. Posle toga je otišao svojoj kući, bez ikakvog bekstva, a pogotovo bez senzacionalnog skrivanja u „šteku“. Senad je u objasnio da nema nikakve veze sa tim događajem i da je ljut i razočaran jer je oklevetan u medijima - navodi njegov advokat Srđan Vidović i ističe da protiv njegovog klijenta nije podignuta optužnica, niti se protiv njega vodi bilo kakva istraga.