Mladić mesecima teroriše celo Valjevo, napada ljude na ulici iz čista mira, tuče policajce...

Blic/M.Ž. | vesti 2018-09-12 07:21:54 2018-09-12 07:21:54

Već četvrti put u poslednjih sedam meseci nasilnik S.Ž. (20) naneo je teške telesne povrede Valjevcima, a posle jednog starijeg građanina, policajca i komunalca, sada su mu na meti bili učesnici proslave punoletstva.

Alo!/Nenad Vujanović

Naime, kako je saopštila valjevska policija, S.Ž. je najpre tokom proslave punoletstva u jednom kafiću u valjevskoj staroj čaršiji Tešnjar, razbijao flaše i čaše zbog čega su ga vlasnik i organizator proslave udaljili iz objekta.

Pročitajte još:

Dok je izlazio, međutim, nasilnik je flašu bacio u pravcu gostiju i pogodio u glavu majku čije je dete slavilo punoletstvo, nanevši joj teške telesne povrede. S.Ž. je divljanje nastavio tako što je potom razvalio vrata magacina ugostiteljskog objekta u blizini, a onda je u begu Tešnjarom, iz čista mira, drvenim predmetom udario mladića u prolazu.

- Nakon hapšenja, S.Ž. je vređao i psovao policijske službenike, a jednog od policajaca udario pesnicom u stomak i naneo mu lake telesne povrede. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužilaštvu – saopštila je policija

Divljanje nasilnika, koji živi na adresi Šabac-Valjevo, s obzirom da su mu roditelji razvedeni i u grad na Kolubari dolazi kod majke, počelo je u aprilu, kada je u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu, prilikom kontrole radnog vremena, pikslom udario komunalnog policajca u glavu. Mesec dana kasnije S.Ž. je u noćnim satima u Tešnjaru napao vlasnika restorana “Jefimija” M.P, i to u trenutku kada je on pokušao da isparkira svoj automobile, tako što mu je pesnicama polomio vilicu i zadao još nekoliko udaraca po glavi, posle čega je pobegao.

Najzad, već sledećeg meseca S.Ž. je uhapšen kada je u centru grada napao policajca D.L. tako što je, pošto ga je taj pozornik upozoravao da siđe sa lampiona, prilikom bekstva se opirao hapšenju i policajcu polomio petu.

Nakon tog hapšenja, sa krivičnom prijavom za nanošenje teške telesne povrede i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, mladić je predat osnovnom tužiocu, ali je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Expand player
Pogledajte više