Policija
Alo!/ Dejan Briza

 

Ljubiša Buha Čume

Dušan Milenković

Ljubiša Buha Čume, Foto: Dušan Milenković

Naime, najnovija saznanja pokazala su da je otac D.J. poznati Surčinac Ljubomir Jovanović zvani Stakleni, koji je odranije poznat policiji. Stakleni je inače bio i svedok pokušaja ubistva atentata na Ljubišu Buhu Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić.

Njemu se ranije, zajedno sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudilo zbog sumnje da su od leta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Pročitajte još:

Osim toga, otac mladića koji je juče pucan, Stakleni, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

Podsetimo, prema poslednjim saznanjima bivši supružnici su na reanimaciji Urgentnog - ona sa tri prostrelne rane u grudima, a on sa povredom glave posle pokušaja da izvrši samoubistvo.

Hapšenje u Leskovcu

T. S.

Naime, D. J. (25) sinoć oko 20.25 časova pucao je u svoju suprugu T. J. (25) u novobeogradskim blokovima u ulici Jurija Gagarina, a potom pokušao da izvrši samoubistvo. Inače, kako je ovaj par u brakorazvodnoj parnici, a supružnik je imao zabranu prilaska T.J. saznali smo da je njihov slučaj već bio u Centru za socijalni rad, gde su sa njima obavljani razgovori.