Voz šine nesreća
Alo!/Ana Paunković
Voz šine nesreća

Alo!/Ana Paunković

Voz šine nesreća, Foto: Alo!/Ana Paunković

* Mladić teško povređen od strujnog udara

* Pokušao da se popne na železnički vagon

* Dotakao kontaktnu mrežu

Sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže na železničkoj stanici u Sremskoj Mitrovici, kada je pokušao da se popne na teretni vagon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata, na sedmom staničnom koloseku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Hitna pomoć je sa mesta nesreće prevezla povređenog mladića u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, odakle je tokom noći zbog teških opekotina na dalje lečenje prebačen u Novi Sad.

Sprečena krađa na pruzi kod Preševa

AUTOR: Tanjug DATUM I VREME: 23.01.2018. 13:13 U železničkoj stanici Preševo u nedelju je sprečena krađa kolosečnog pribora, a privedene su dve osobe, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije". Ilustracija, Foto: Profimedia Kako se navodi, radilo se o sinhronizovanoj zajedničkoj akciji zaposlenih u "Infrastrukturi železnice Srbije", pripadnika policije i čuvarskih službi.

 

Teretni vagon na koji je mladić pokušao da se popne bio je u sastavu železničke kompozicije koja je čekala na transport žita.

Navodeći da žale zbog nesreće, iz Infrastruktura zeleznice Srbije apeluju na građane da poštuju upozorenja i da se ne penju na vagone, budući da kroz železničku kontaknu mrežu prolazi struja napona od 25 hiljada volti.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!